Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve bi ove vjerske objekte trebalo ukinuti, neka svako svoju vjeru upraznjava u svojoj vlastitoj kuci, ma nije ovo vise za papke, neka sjede u kucama, manje je problema u gradu. A manje i komentara glupih, zasto je mali komentar o tekstu kada je provaljeno i kada se napada kuca onog gospodina iz Trebinja, B.Stevovica, koji pokusava da normalno zivi, covjek normalno razmislja i hoce normalnu BOsnu, ali nema pristalica ovakvih kao sto su bolesni komentatori, ciji je glavni lijek : crkva, dzamija i ne znam jos ko, ne razumijem se u nase vjere, niti zelim da se razumijem, previse mi oduzima energije da se \"uvlacim\"u balkanske vjere. Steta mi je da gubim vrijeme ...
Provala?, ništa nije odnešeno, ništa nije uništeno, kakva je to provala bila?, ista se desila godine 2000 i provaljeno kroz isti prozor, ovo je namještena provala, da bi mediji više pisali o ovome nego o onome što je izglasano juče u rs.
Naravno, kad je od postanka PC provaljeno u neku banjalučku džamiju? Nikad!