Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe svaka cast , nece oni nas derati na 40 km/h
Kad postave znakove za radarsku kontrolu postovacu to sto radi policija. Ovo do sad je otimacina odnosno nasa posla a samim tim i pucanje u radar su nasa posla.
i ja bi ih sve propucao, ali nemam pistolj
Cestitam, svaka cast
E moj Mixer , sta bolan nece slikat preko 201 km/h ..... pa kako je onda onaj na stupu radar uhvatio onog motoristu na 240 , pa onda onog hajvana na 213 sto pola dolac malte odnese sa audijem ? Sine garantovano fata i na 300 km/h samo ti to moras nauciti jos .
lijepa riječ gvozdena vrata otvora,, a lijepa riječ i pištolj sva vrata otvara.. Al kapone.. heheh
priznanje za preciznost...skidam kapu za glupost, nisam odavno nista gluplje vidio. Svaka osuda za čin dostojan pračovjeka. U moru zstrašujućih vijesti o gubitku mladih života na neuslovnim saobraćajnicama nađe se ovakav pametnjaković da crnu statistiku još malo pojača. Ali, na sreću svih nas, ovaj radar ima kameru i sa stražnje strane koja se fokusira na pokrete, koaj je predviđena upravo iz ovih razloga, tako da će nas pametnjaković uskoro odgovarati za ovaj inace neodgovorni čin. Bravo majstore, ko kad si mi pametan.
stoka bosanska
Od svih komentara niko ne spominje upozorenje da je tu radar, sam radar ne predtavlja neku zastitu od brzine bez vidljivog upozorenja prije istog ovako samo uzimaju pare i boli ih rac.ku sto raja gine. SISTEM
Ne cudi me da je ovo neko uradio, ovi radari su pravo sranje. Posebno jer nema zakonski rok za koji ti moraju dostavit \"cestitku\". Odes na duzi put vratis se i onda naredna 2 mjeseca kontas hoce li ti postar donjeti plavu kovertu. Ebalo ih to, vise gleda covjek ima li drotova po grmovima i kamera, nego gdje vozi. Liku koji je ovo uradio, treba urucit pohvale :D
Ne opravdavam unistavanje imovine (ciju ce popravku ili zamjenu svakako platiti poreski obveznici), medjutim vecina ovih stacioniranih radara ili \"kamera\" u BiH je postavljeno iskljucivo zbog otimacine i pljackanja naroda. Cemu radar ako na kriticnoj dionici puta nema upozorenja o istome? Kada nesavjesni vozac kriticnom dionicom vozi brzinom od 100 i preko km/h i usljed toga napravi nesrecu, moze ga slikati 1000 kamera, ali velika steta je vec ucinjena. Samo na par mjesta (Mostar i na putu M-17) sam vidio istaknute natpise \"Radarska kontrola\" koji upozoravaju ne samo na radare nego i na to da nailazite na kriticnu dionicu puta. To kod svakog vozaca upali \"alarm\" i svaki normalan vozac ce u trenutku kada ugleda natpis sa upozorenjem automatski skloniti nogu s gas pedale. Bez table, odnosno upozorenja o radarskoj kontroli, stacionirani radari (pa cak i policijske patrole koje navodno kontrolisu brzinu kretanja vozila) su tu samo zbog popunjavanja kase i budzeta.
ne može bez F.kin nacionalizma ni ova tema.
To je dio gdje je \'rvatski zivalj.. A ko god da je to uradio, samo je 100 000KM izvadio iz usta penzionera itd.. Bravo momci...
aaa partijanera hahaha
METAK. METAK, .......