Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpko srboljubovic. nema vece opasnosti za region od srpskog terorizma. hem sto su naoruzani, hem nadorgirani hem isfrustrirani.
Za informaciju vas koji komentarišete i lupate bezze,preko 80% narkomana u Doboju su Bošnjaci,a isti toliki je postotak i dilera Bošnjaka.Isti ti dileri Bošnjaci nabavljaju drogu u Tuzli,Gračanici,Lukavcu i prodaju u Doboju,kako Srbima,tako mnogo više svojim Bošnjacima.Zato ne lupajte bezveze!
svinje i psihopate, teroristi, genocidaši
GDJE VI ŽIVITE ? TKZ. RS. JE CENTRALNA PIJACA ZA DROGU I ORUŽJE ZA BALKAN I EU. ONI NIŠTA DRUGO I NE RADE, TO IM JE NAJVEĆA PRIVREDNA GRANA.
Srpski terorizam , srbi su najveci teroristi !