Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem uz najmanju ruku izvinjenje od Solakovih botova koji ga ovdje konstantno brane, kada sam od prvog dana pisao da se mani slikanja i promovisanja po Facebooku, i da ga prvo traže u jezeru, a koji su me blatili. Porodici želim iskreno saučešće.
Nemam pojma o kome pricas, ali ti ne valja logika druze. Ako je neko nestao u jezeru onda znas da je mrtav i potraga se mora prvo voditi po kopnu jer tu ima sanse da se pronadje ziv covjek ukoliko je pao u neku rupu, i tome slicno!
@fqy Islam zabranjuje bilo koji vid druga :), Islam je nesto najljepse sto si ikada napisao i igovorio , umpoznaj ga zavoljet ces 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zasto da ga traze u jezeru, nece kao Jason Voorhees biti ziv pod jezerom i cekati momenat da izadje. Trazi se na mjestima gdje bi mogao biti povrijedjen, zatocen, ali ziv. Koja logika sa jezerom.
Sta je odvelo dobrog poznavaoca terena to sam Bog zna, nek mu je rahmet dusi.
Ljudi ne pisimo gluposti, to sada je najmanje sto trebamo.
hmm mene ovo pomalo asocira na Amerikance i ono sa Bin Ladenom trazili trazili i trazili i gdje su ga nasli ?! U kuci! :D BTW: potraga po EU standardu.
Iskljuci komentare stoko raspala
dajte malo ljudskog dostojanstva predobar čovjek je tragično nastrado,obitelji sućut
ja sam reko odmah, nije da se falim jer to više nije bitno nažalost, al momak je u jezeru ako već poznaje teren, to je logika...
Kakva budućnost čeka mlade u ovoj zemlji nakon ovih izbora? Hoćemo li djecu ove zemlje i dalje nalaziti u rijekama, jezerima, i drugim mjestima samoubistva? Šta očekivati, čemu se nadati? Zbog ovog svega ne može niko u ovoj zemlji da ne bude pesimista.Gdje je izlaz iz svega ovoga, je li on na granici BiH? Hoćemo li svi kolektivno morati iseliti iz ove zemlje, je li to rješenje, je li to plan ovih na vlasti? Opet ste po ko zna koji put glasali za iste. E moj glupi narode..
Izlaz je Brod, Gradiška...
Il je u pitanju ubistvo il je nakljuko se brlje i malo okušo ko plivac.... imal neko da ga poznaje sa klixa ?
@roberttocarlos @comandos mozda je se napio i zaplivo malo. nisam ni rekao da se on ubio. mozda ga je neko ubio i bacio u jezero.
uvesti obavezne casove plivanja u tjelesni odgoj.. i to odmah. nek se djeca nauce plivati u slatkim vodama moze ih nekad to i spasiti..
znaci jezero dubine 3 metra i velicine kosarkasnog igralista i traze ga 10 dana. Isto onaj momak sto se utopio u Miljackoj, trazili ga mjesec dana rekli da nije u Miljackoj, na kraju ga brat pronasao u Miljackoj. Ubij se bosnjo, nisi ni za cega.
Jesi li ti ikad bio na Prokoskom jezeru?
seljacicu. jezero je male povrsine i nije se trazilo u jezeru nego po planini posto posjete prokoskom nije svrha kupanje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
7 dana se tijelo "kiseli" dok ste vi skontali da trrba da pogledarlte i jezero?? Idete nekim svojim redom?? Vama je logicnije da profi planinara trazite po planini a ne po jezeru? Svaka vam cast
Pa nekako i jeste logicnije planinara traziti po planini a ne po jezeru... Zamisli kada bi ribare trazili po planinama...
@rfid Covjeka koji je profesionalni planinar traziti po planinama toliko dana? Covjek koji tu planinu zna naoamet i da se "izgubi" i nestane?? Isto kao da tebe traze u tvojoj zgradi/kuci a oko ako ima rijeka jezero i ne pogledaju??
Zašto brišete komentare i sakrivate nesposobnost prvog čovjeka civilne zaštite?
alkohol je cudo
Ako nemas nista pametno reci u ovom momentu ,kad je meni zao kojoj momak niti je rod niti pomozi bog bolje šuti.Čita komentare i porodica!
jarane, vidio sam Studentske pohode i zato sam ovo i rekao. Prava je sreca da se ovako nesto ranije nije desilo. Lazno saucesce je beskorisno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
🙁🙁🙁