Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
direktno sam ucestvovo u potrazi,i stoga sam se registrovo da vam kazem ovim sto komentarisu da ste najveci sljam i stoka koja postoji.nista od toga sto pisete i komentarisete nije istina.utopljenika je pronasao fucz tim nakon nekoliko timova i neuspjesnih akcija.a o utopljeniku smo saznali da je bio dobar i castan covjek,izmedu ostalog i izvrstan plivac
U životu sam se jednom okupao u rijeci, u jezeru nikad. Što se mene tiče, tako će i ostati. Svaki ulazak je rizik, zato ima lijepo more.
@DjonSon ?
Ovo je blizu pored onog festivala gdje narkomanska dubiozi pjeva i neki djevi pustaju hausicu?
Da nije isplivalo nasli bi ga nikada
@burek1sa1mesom..... tako je.... tijelo se napuni gasovima poslije 2-3 dana i samo izađe na površinu. zato su ga i našli.
Svaka cast efikasnim sluzbama na brzom pronalasku tijela.Pravi podvig.
usao da se okupa i nestao pa kako je to moguce ne znam ili ga je neko namjerno ugusio ili je bio pijan
bistarac je izuzetno opasno jezero za kupace
ni jedno od toga nego je il je imao srcani ili mu se nesto desilo sa pluca