Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP nesretnoj osobi i sabur familiji !!!!
Neka ste vi objasnili jos u kakvom je stanju tijelo da vam je cak falilo jos da kazete da su mu crvi iz ociju virili... Bitno je da ste komentare na Arduanu zatvorili,a ko hebe nas sitnu buraniju...vjerovatno se najbolje zarađuje na klikovima mrtvih ljudi... Pljuc!
nek porodica nadje smiraj vise za Amarom
a sad ce ovo ona Bones sa fox-a istrazit znaci premocno
Ti mora da si iz Bronxa pa tako komentarises ?? Brate covjek umro, odaj pocast i to je to, sta se zaj.....?
Nažalost ovo bi vjerovatno mogao biti onaj dećko što je poginuo u saobraćajnon nesreći na Lašvi. :( Ugasite komentare.
Da to nije nas pravi Bakir ovaj je nekako sumljiv.
nek si ti nekako sumLJiv seljačino zatucana..
@BoleynGroundWH hahahhaah svi ga cuvaju a more ga baba ubiti,nebudali.Niko nikad nikoga od politicara nije ni pokusao ubiti.A svi kao nesto ljuti jedni na druge.Zar ti to nije sumljivo.