Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je crkla od nabijanja na vibrator? BIH4EVER!
Mora da ti tata radi u zajednickim institucijama, pa ti tesko padaju komentari protiv njih...mora da su ti te institucije preko tate donijele kakva kolica, bez po muke, jel\'da...zao mi je zene, ali nabijem te institucije i TEBE na neku stvar - u radu sa njima u zadnje vrijeme sve sam vidio. vecih parazita nema na ovom svijetu. \'\'nazovite u utorak ujutro ODMAH u 10 SATI\'\'. A od mog poreza lezihljebare mamicu im svima j@bem u usta. Privatni sektor.
sigurno nije umrla od teskog rada. tamo niko nista ne radi.
@novinarstvo potpuno si u pravu.... nije mi jasno zasto ovakav naslo \"tijelo mrtve zene\" a u stvari uposlenica, stvarno morbidno....
U ovoj državi nema tena za pisati?!Senzacijonalno!!!!????? Ne razumijem razlog objavljivanja novinarskog teksta! Dno dna. Žena umrla prirodnom smrću u toku radnog vremena, malo nezgodno, ali šta, dešava se... Iskreno saučešće porodici preminule.
Na ovoj temi o utopljenoj djeci, http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100226053/komentari#komentari zaista nema neukusnih i primitivnih komentara a potpuno je jasno i zasto. a je li neka pozitivna i poznata licnost iz SArajeva odmah pocnu vrijedanja i pljuvanja,ili komentari u vezi smrti ove nesretne zene. Potpuno je jasno odakle dolaze ovakvi komentari, sumnjaci i jesu za sume. Njima pisati o koulturi , komuniciranju, itd. bilo bi izgubljeno vrijeme.... Saucesce familiji .
hahahahaha vec popunjeno ,kasnis
@fuj ne rise, nego se priključi zabavi... život je kratak treba se samo zahebavati
Kakvi neukusni komntari sigurno biste pisali drugacije da je vas otac ili mama ili brat ili sestra pronadjenja mrtva u toaletu...sramite se Sucut obitelji preminule zene
neka džeke, bar su malo popustili sa onom vanjom lisac :)
Kolegice draga neka ti je vječna slava i pokoj duši:-(:-(svi smo neizmjerno tužni zbog tvog odlaska. A zamolio bih kretene da se suzdrže od glupih komentara.
Opa eto slobodnog radnog mjesta :)
isključite komentare
Boze me sacuvaj od autora ovih poremecenih komentara, neka im je dragi Bog na pomoci. M. RIP :(
Tvoja sreća je što ne radiš u zgradi zaj. institucija a nećeš nikad ni raditi m.a.j.m.u.n.e.,g.o v.e.d.o.,zar ti uopšte znaš šta znače institucije,s obzirom da u šumi toga nema.