Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e gade šta si postigao??? ni tebe ni nje
@BulevarKljuna @JohnyyQ, @Kikseru, @Derime, @MostarskiRambo, @Qemalji,.........providan si Srbo pokatoliceni
Čitava država za psihijatrije.Red Granda, red autotuna, red Zadruge, red fašizma
Umjesto da je raznio pola vlade...
Ljudi, svi smo necije komsije!!! Nemojmo šutjeti ako primjetimo/vidimo u komsiluku da se nesto cudno desava! Cesto procitamo kako godinama roditelji zlostavljaju djecu, pa eno one budale iz Visokog neki dan…djecaka zlostavljali a komsije mu donosili hranu..pa debili jedni, jeste li mogli sta primjetiti??? Mozda policiju pozvati!! Nemojmo se praviti da ne vidimo!!! Regujmo prije nego li postane prekasno!!
Jado jadni posrani
Opet femicid 😡😠
znaju centri za socijalni rad s kim imaju posla a moguce je da su oni kumovali.sigurno je da su to teski momenti niko ne voli da mu djecu odgaja drugi covjek sto zene imaju pravo po zakonu sto opet ne opravdava ovo sto se desilo
Ne pišite svašta kad ne znate ničije živote. Žena je bila na svom mjestu. Tuga velika, draga djeca, ostali su bez majke.
Kila riže 2.80 KM
idijot
e jesi je zayebo u phizdu materinu, unistio zivot svojoj djeci, bolje da si sebe odmah roknuo i svi mirni
ko zna cija su djeca
Tobe jarabi sta se ovo desava!
Sad će pred Allaha dž.š oboje morati pojasniti postupke.
Nisu svi muslimani, odlepršaj sada
Pa i nevjernici će morati pred Allaha, glupane.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koji debil, i to puno ima ovakvih slucajeva u zadnje vrijeme... kopiraju jedni druge, to nisu muskarci to su kukavice koji umjesto da rijese svoje probleme, bjeze od njih i povlace u propast sve oko sebe... jadno