Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće' bit' degeneka....
Ovo slika Zije Valentina prije 50 god
Ima da mu babo noge polomi a on isao koke ganjati.
Zasto su mislili da je nestao........?? Mozda je samo prosetao.......... Daleko je to od toga da je sarajevo bankok...... Nemoze nestat niko u sarajevu,,, i zna svako kolikp ko ima kasika u kuhinji... Mali grad sa guzlatim turkinjama.
Iso meto
torbicom ih mali
Ide Vedad u drenjke
Kako nazvati ovo dijete - magarac .majmun.glupson.Jadni rodotelji nikad nece zaboraviti ovaj dan.Ako iz prodavnice zakasni. 5 minuta.mislit ce - evo .opet.
@Realista u bobu Nisi ti psihijatar da donosiš takav sud. Možda nije do djeteta!!!! Ne zna se uzrok takvog njegovog postupka. Ne nazivajte dijete pogrdnim imenima. Jadno i dijete, jadni i roditelji. Toliko možemo reći.
Bravo za policiju;tako se radi posao a i mi se osjecamo sigurnijim!
Ma mi sa širokače generalno se projebemo sa deset godina u prosjeku.
Braca😂
pa ja. zašto torbica služi.eee fala dragom bogu pa sam ih odgojila ,sa puno napora i priče sa njima.niti piju ,puše niti droge.uče škole,rade .ali nije lako ni djeci. veliki su izazovi.mora se puno pričati sa djecom.familijarno za stolom.
Sve vise je ove djece sto bjeze od kuce. Ja sam u njihovim godinama klikera se igrao