CJB Istočno Sarajevo
0
Progutao tri paketića heroina
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreca da ga nisu tjerali sa ovim paketicima na donjoj slici : http://www.blogger.ba/slike/88416.1426771.jpg
Il Gilmar il Pine...Nema ko drugi s Golfom:-)))Nisu ni ofirni...Padali po 100 puta za jednu te istu stvar.Mani se seljacino(I JEDAN I DRUGI)nije to za vas majmuni maloumni....A ti levatu levatski reci mi ko ba mota zuto u kurton,jsi li ti normalan?!Ostavio lik u steku,da ne nosa sa sobom.Kako ko nazove,tako trkne do steka i uzme koliko treba...
JADNI RODITELJI, MORA DA IMA SVINJETINE U TOM HEROINU...
ti mora da si diler
Hehe glupson zesci cuj zamotao zutaru u papir pa gutao, zbog toga je propjevai i pravac bolnica. Ocito nije upucen ako si ofiran toliko da moras gutati ona barem budi safe i ko normalni ljudi kojipakuju u kondome.
Napadaju nevina covjeka. Glupi nasi policajci ne znaju ni slagati.. Kazu tri paketica a na slici cetiri... Ocigledna podmetacina.
\'bes mi sve ako ja na slici ne vidim 4 paketica... Sto nije progutao sve cetiri?
gdje to istocno novo sarajevo jel to sjeverozapadno od sarajeva
glupan,bolje da je vanago pojo
gilmar