Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ye.be..m ti post Vec dugo zivim ja bez tvojih mirisa Bez tvoga pogleda, i sjaja ti u mastima Pocinjem luditi sto moram cekati I dane brojati kad cu tebe ja vidjeti cevape mojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Izvrsim ti veliku nuzdu u smrdljivi oralni otvor
Šokiran sam!!!
Sto se nasmijah komentarima. Jednostavno čovjek se snasao kao i 99% njih u ovoj drzavi. O kakvim kupljenim diplomama pisete. Izgleda da je veci problem ako neko ide na privatni fakultet nego ako neko za felacio dobija ocjene na drzavnom fakultetu. Diploma sa privatnog fakulteta nije falsifikat, ako fakultet ima odobrenje ministarstva za rad.
Pa mogao je kupiti i legalno da je polagao. I to je samo formalno.
ahahahaha sto se ismijah ovim komentarima hahahahhaa :D luuuudi ste svi
Koja je razlika između ove falsifikovane diplome od one što je reguralna?Razlika je samo u tome kome su date pare falsifikatoru ili profesoru.
Kada bi se napravila revizija diploma po drzavnoj sluzbi FBiH bilo bi ih preko 50% sa laznim diplomamma, doskolovanih po nekim privatnim fakultetima ... Pa nije ni cudo sto sve propada i nista ne ide kako treba, nepismeni podobnjaci kupljenih i nasteljenih diploma rade a oni koji su se posteno skolovali ili bjeze iz ove zemlje ili propadaju po biroima rada ...
koji strucni radnici iz Dervente....
Mogla bi ti se gospa ukazati škutore! Zato marš u kamenjar, ostavi računare! Nije to za tebe Kremenko!
Nije bitno ime covjeka. Jadna je komplet situacija ne u nekim srednjim skolama, to je nista, naspram univerzitetskih diploma. Licno znam par ljudi koji su na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu polagali jedan ispit, ili par njih po 7-8 god, pa su u jednom momentu pokupili papire, ponijeli pare i pravo u Istocno Sarajevo ili Travnik. Sad su Magistranti:)) preko skripti i kojekakvih seminarskih radova koje pisu ko ludi. A znanje... Bez komentara. Takvi nas vode danas...
Najlakse je sad kupiti diplomu u RS. Nicu fakulteti na svakom koraku. Cini mi se da Gradiska sada ima fakultet. Smijesno samo po sebi. Stanej ni u FBiH nije nimalo bolje. A to kupiovanje diploma ce unazaditi zemlju jos brze. Jer znanje se ne kupuje vec stece. Treba to sve objaviti, da se zna. Jer sutra ce neko otici doktoru, koji je kupio diplomu a bio prije stolar. Mada ima toga vec.
sitna ce buranija uvijek nadrapat\' najisplatnije je krast\' na veliko, onda te niko nece prozivati
Najbolje zabavljat se sa sitnicama i sitnom ribom i stavljati na naslovnu stranu. Pa ovo nije ni kriminal, ovo je bagatelno i smijesno. Kome treba takva diploma, pa to kupujes na buvljaku danas. Cak i sveucilisne diplome mozes kupiti, ionako su bezvrijedne. Bitno je da ovi veliki mogu raditi \"business\".
nista nas ne smije iznenaditi. ko zna koliko nije nadjeno falsifikovanih diploma.