Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi je uvijek bilo smiješno, prvo nabroje šta su sve našli kod nekoga, šta je sve uradio, zatim kažu da je od prije poznat policiji ,a nakon toga kažu da je pušten na slobodu...I nikad više se ništa ne spominje jer svaki dan isti slučajevi pa se ne mogu brinuti o starim. Kakve je ovo država kad čovjek može ubiti nekoga jer je neko prodavao jeftinije jagode, kakva je država kad neko sa 18 godina, pijan i bez vozačke može ubiti insana onako usput, kakva je ovo država kad dva drogeraša mogu izbosti Žigu na pravdi Boga, kakva je ovo država pitam se svaki dan...
@?????? gumena palica je sigurno njegove zene........
-zna se c.e.t.n.i.k- to mora imati ,ko sto moras imati u kuci kasiku da jedesh , -zna se c.e.t.n.i.k- je to.
srpska genocidaska barbarija ima na tone oruzja u privatnom posjedu..hoce li ministar sigurnosti BiH slati i tamo 500 policajaca kao na Gornju Maocu ???
Bratunac, Prnjavor, zaštitarske agencije - zar mislite da nisu spremni za novu rundu?
kontam puska, metci al gumena palica :O