Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesretan slucaj, i nije ovo bas za ismijavanje. Jer ko bi nesto takvo namijerno uradio.
sta imas papne djukac protiv dijaspore u dijaspori poznato je da se stane na pjesacki prelaz a ne dzukelo kao kod tebe u selu da se gaazi narod ti imas izgleda psihicki problem zbog svog propada
imas ti ogledalo u kuci? ps-kredit se inace zove tako znas -jer si posudio pare koje vracas na rate banci-dok ne odplatis ne pripada tebi to sto si kupio bilo to kuca auto ili papirne maramice baba R.I.P
Papanka ne zna šta je pješački prelaz, ali nažalost to se dešava svugdje. Ja na pješačkom prelazu sa bebom u kolicima mogu stajati danima, ali niko ne staje. Za njih zakon ne vrijedi, ili su vozački položili \'nako..
@Zalosno: je li to iz dijaspore zato sto je mercedes, a ne golf II? bijednici jedni predrasudni.
Sigurno neki iskompleksirani dijasporac dosao da se kurci sa svojim, na kredit kupljenim a time jos uvijek u vlasnistvu banke, autom! Zao mi starice, RIP! PS. UKINITE KOMENTARE MALOUMCI POLTRONSKI!
Ovo je reklama za mercedes haha