Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa čudno nažalost na toj relaciji, u oba pravca je apsolutno ludilo. Tu kad kreneš budi spreman na razne budaletine i situacije a kad i ako stigneš na odredište poželjno je stravu seb salit ili otići psihologu da ti propiše nešto za smirenje.
Toyota smrskana, Audiu skoro nis, sto se tice bezbjednosti putnika. Pa ti slusaj ove vegane, biljojede.....sto kazu da si krkan ako kupis starije premijum auto.
Najgori su ovi sto sijeku krivinu s vana. Toliko brzo ide da ne moze ostati u svojoj traci, nije mi se jednom desilo da mi izleti i dobar dio trake uzme
Kada VW paaapak ima malo više love kupi si Audi, ali paapak ostaje paapak kako god!
Opet ta puna linija zapela "drajveru"... Trebalo bi ih ukloniti, koliko zapinju vozacima...
Izbori prodjose, isti ostaše, isto su obećali a i dalje ćemo do TZ ovim makadamom. E moji dragi Tuzlaci (TK), vi ste najveće naivčine na svijetu.
Dobre feluge.
Garant spora voznja uzrok...
Toyota smrskana, Audiu skoro nis, sto se tice bezbjednosti putnika. Pa ti slusaj ove vegane, biljojede.....sto kazu da si krkan ako kupis starije premijum auto.
Hvala bogu pa nije bmw,pojeli bi se ovi seljaci sto ga mrze
Sudeći po mjestu krhotina audi definitivo ušao u suprotnu traku. Nažalost, izgleda da je bio i dosta jak udes s obzirom koliko je bacio ovo drugo auto.
Za sve je kriv Komšić, 12g na vlasti a nije popravio puteve 😖
to je ono na autoputu Tuzla Sarajevo...ne daj boze
kad ides iz pravca Tuzle na desnoj strani ima 30m' glatkog asfalta, ne znam koji klinac ga vise ne promijene
I mene je bas na istom mjestu ponijelo jednom, sreća vozio 40. Ni nove gume nisu mogle da spriječe plesanje
Pa cekalo se ovo
Audi kriv, vidi se po njemu!
SAMO NA DOBRO DA IZADJE