Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi ni ja platio porez nikad,kad vidim gdje idu pare iz budzeta (vozni park,odijela za politicare,placeni izleti) zasto da ga placam?
sitne ribe, da su krupnije, ne bi upale u mrežu. naivan je narod koji vjeruje da se ovakvim akcijama sprovodi pravda. pravi utajivači sjede na kormilu države.
evo mozda da im damo jos koju asocijaciju ..nek malo pretraze ove novo nastale vodovode sirom BiH..gdje se utaji na milione poreza sirom BiH..nemoj da zatvarate oci kad su takvi u pitanju..ne samo da ganjate ono poznato..droga oruzje..aj malo i privreda ! lijep pozdrav
svaka cast momci vjece ministara vas motivise pravo tako sto vam smanjuju plate i topli obrok umjesto suprotno.Sramota za drzavu , mozda vam zato nedaju adekvatne plate zato sto dobro radite svoj posao.Bravo momci sramora za drzavu.
Neka, neka, ovako će hapsiti i dragog vođu La-Gum-Dzi-a koji je inače Reketaš br.1 u federaciji a odmah poslije njega vjerni mu sluga, kmet i 2.reket - damče! Samo dok \"samovoljni\" Dragan Lukač završi istragu u nekoliko sudskih sporova, pogotovu onoj zvanoj \"reket\" i \"imamović vs. reketaši\", do tada uzivajte kmerovi ateistički (a kada ovo kažem mislim na njihovu mržnju prema svakoj vjeri i svakome vjerniku generalno)!
Kemale Husiću iz Banovića, Koga je prijašnja SIPA hapsila prije ove vlade? SDA protivnike.
@Riki Sipa je hapsila i prije ove vlasti
Ako ista u ovoj drzavi radi kako treba onda je to SIPA
Vidite, mene nema medju privedenima! Pozdrav, Milorad Dodik
Hapsi Amir Husic hahaha to je kad seljak dodje na vlast, odmah hapsi, HAHAHAHA
samo nek Menku hapse :D stoka neodgojena
Tako se radi, sad im oduzmite imovinu i namirite bar 60% ukradenih para.
aferim
Krenula nova vlast da radi.