Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cijelo vrijeme laprdaju - sjekao ilegalno a nigdje informacije u čijem vlasništvu je šuma, jer čak i da je njegova privatna šuma ako nije pribavio dokumentaciju (koja se čeka dok ne osijediš) ilegalno je dalje, čovjek je sjekao ilegalno a legalni šumari i došli da to poklope sa vlasnikom pilane, bez šumara se u Bosni odavno ne može ni liska ukrasti, već samo u talu sa njima, nije čudo da se dogodila tragedija - čudo je da ih nema mnogo više
ma to je bilo svi kradu i svi ste u talu a mene ste nasli peglat, e sad cete vidjeti ..
Sve ih u zatvor imovinu otet prodat i stradalim porodicama isplatiti. i kad se vrati iz zatvora da bude go kao pistolj.
Koju imovinu čovjek nema marke, krađa drva posljednje rješenje bilo.
Omer Bašić je bio jedan od Heroja u odbrani Republike Bosne i Hercegovine u oružanoj agresiji na nju a efendija iz njegovo džemata kaže da mu je bio desna ruka za sve aktivnosti tog džemata i da je od Allaha stalno tražio da ga uzme sebi kao šehida. Allah mu se smilovao, bio je dobar čovjek.
a sda protiv sda da bog da se pobili do zadnjeg
Hebala ti SDA komplet zenski rod
Najvjerovatnije je da se radi o covjeku koji osim sto je sigurno ekstremno siromasan pati i od PTSP-a jer ne mozes pri zdravoj pameti pucati osim u samoodbrani..Ali jos ne zna pravo kako je bilo..
U normalnim okolnostima bi ovog čovjeka nazvo monstrumom, ali čovjek je radio i borio se za svoje i bio je preman ubiti da to zaštiti, tako da mogu reći da je heroj i da se trebamo ugledati na njega. Ljudi su ovde 4 godine ubijali jedni druge samo zbog imena, a sada kad stvarno treba da se bore protiv lopova i bande neće to da rade.
@XanaX svi mi radimo i borimo se za svoje pa nam ne daje to za pravo da ubijemo tri osobe, on je monstrum u svim zivim okolnostima pa i ovim nasim u BiH, a ti se slobodno ugledaj na njega
Popij jedan , treba ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UPRAVU BI ONAJ NAUCNIK IZ SVEDSKE KAD RECE 1995 DA PSIHO-RAT TEK POCINJE MEDJU NARODOM I CAK DJECOM KOJA SU U STOMAKU TRAUME PREKO MAJKE NASLJEDJUJU GENETSKI!!!! ZALOSNO STA NAROD SVASTA ISTRPI !!!!
..kazem ja TRI je nesretan broj..trebalo ih je ici najmanje cetiri-pet
E moj Sabahudine, nevidjeo sabaha, veli nana moja.
seljackooo booosnjacka posla
Svu tu bagru pohapsiti i na dozivotnu.Cuj ubiti neduzne ljude