Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divan bi čuvar ovaca bio vuk
E DAMIRE ODERAĆE TE-ZA PREVARU! AKO, TAKO I TREBA! PITAM SE KADA ĆE KONAČNO I KO BI TREBAO ,,ODERATI,, OVE NA VLASTI ŠTO NAS VARAJU GODINAMA. NE NJIMA NIKO NIŠTA NE MOŽE ALI ZATO KADA UHVATE FUKARU U BILO KAKVOJ PREVARI TADA RADE PO ZAKONU.
da je normalna država i takvi bi odgovarali. Samo se kod nas ne pika da si nudio mito ako su te za*** u procesu :)
I ove sto su mu platili za to treba zajedno sa njim u istu bajbokanu.
Upravo, nisu ništa bolji od njega, ista sorta.
" lažno predstavljao i uzimao određene novčane iznose za navodno posredovanje u zapošljavanju u privatnim ili javnim firmama, za regulisanje penzije ili invalidnine i na taj način sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist čiji iznos se i dalje utvrđuje. " Zasto? Sto su oni bolji nego on? Htjeli "preko stele". Kod nas ne moze nista normalno nego sve sa parom. I ovi koji hoce "loze" su meni isti k'o i ova fukara.Dosta vise!