Povrijeđena vozačica Audija
0
Pripiti ministar Alkalaj imao saobraćajnu nesreću
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIO SAM TU I VIDIO KADA JE SVEN GOVORIO POLICAJCIMA DA JE POPIO I DA NEMOZE PUHAT ALKOTEST, TE JE TO URADIO JEDAN POLICAJAC UMJESTO NJEGA, NA SVU SRECU BIO JE TOLIKO PJAN DA JE JEDVA HODAO TE SU TEST MORALI PONOVITI, RADI NAS KOJI SMO SE SKUPILI DA POMOGNEMO..
šta će jadan,radi prekovremeno dvije godine
Avaz pise da nije bio u alkoholiziranom stanju,jer nije ni puhao, vi da je bio???? Ne bi bilo lose da novinari pocnu davati tocne informacije ako ih upoce imaju, umjesto teksta koji samo treba da se cita iz ...
Pocni od samog sebe!
Psinu treba utuc!
@Jevrej ništa novo ni neobično za vas jevreje da se infiltrirate u kršćanska društva čak da i formalno prihvatite kršćanstvo no i dalje u suštini i krišom ste jevreji.to je vaša pokvarena hinjska taktika.
čiffutsko govnno, treba ga poslati na kakav koristan arbajt
Zato što si ograničen. Nemaš kapacitet.
Kad je Suljagić prebio ženu, nije bilo objavljeno, a kad Alkalaj učestvuje u sudaru onda može da se objavi... Još se i detalji cijelog događaja znaju, a Suljagić je sve to lijepo prikrio... Žalosno.
Jedna mala ispravka za sve antisemite koji misle da je Sven Alkalaj bosanski jevrejin. Taj čovjek od jevrejstva nosi jedino časno jevrejsko prezime Alkalaj, no međutim taj čovjek nije jevrejin! Sven Alkalaj je hrvat koji ima hrvatsku putovnicu i koji redovno svake nedelje ide u katoličku crkvu na nedeljnu misu i koji se u bliskim krugovima svojih prijatelja izjašnjava kao hrvat, nipošto kao jevrejin. Nažalost taj čovjek je samo iskoristio svoje prezime da bi došao na mjesto gdje se sada nalazi ( Ministar vanjskih poslova BiH ).
JE LJUDI OVOGA UDAVA SA OVIM KRALJEVSTVIMA...PA GORI JE OD PICAJZLI....MARS BA IDIOTE
NEKAD SU SE SVI SALILI DA SMO MI BOSANCI GLUPI, E PA POSLIJE SVIH OVIH \"DZILKOSA\" TJ. NASIH UVAZENIH POLITICARA I PREZERVATIVA, SVIH NJIHOVIH SVINJARIJA KOJE NAM KAO NARODU PRAVE MOGU SAMO KONTATIRATI...E JESMO VALA GLUPI DO JAJA KAD NAS MOGU NATEZATI SVIH OVIH GODINA A MI KO MAZLUMI ZA NJIH GLASAMO, E JADNA BOSNO I JOS JADNIJA HERCEGOVINO...NIKAD IZ NJE U GLAVU, NIKAD...
Vazda ste prvi u gradu sa slikama udesa u sarajevu, a sada kasnite skoro dan.. sta li je tu cudno?!!! :) mozda ministar.. :)
Cuj on tvrdi...sta on ima da tvrdi, pjan za volanom!
Nakaradan narod, nakaradna vlast!
Kada stare Komunjare - nazovi nove Demokrate, počnu da upravljaju Vozilima... Prije smo bili sigurniji na cestama...
razapni gaaaaa