Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da ste 'slučajno zaboravili' ugasiti komentare jer ste obzirni prema prijateljima i porodici, a osim toga ste etični i držite se svih načela novinarske profesije.
Marka komentar, još malo pa nestalo.
ŠTETA, TUGA, MLAD ČOVJEK, ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI ALI NE ČUDI, U BOSNI I HERCEGOVINI OVO ĆE SE DOGAĐATI SVE ČEŠĆE I ČEŠĆE, U OVOJ ZEMLJI NIKO NE VODI RAČUNA NI O ČEMU, ČAK NI O ČOVJEKU. OVDJE NIJE BRIGA NIKOGA NI ZA ŠTO OSIM ZA NJIH SAME. OVO JE ZLO DA VEĆE NE MOŽE BITI, PRETEŽAK I PREJADAN JE ŽIVOT U ZEMLJI GDJE JE TOLIKA NEZAPOSLENOST, GDJE VLADA KORUPCIJA, NEPOTIZAM GDJE PENZIONERI RADE 40 GODINA I OD TE PENZIJE POLA MJESECA GLADUJU, GLADUJU A NA ČELU DRŽAVE TOBOŽE SPOSOBNI, PAMETNI, HMMMM KAŽU I DA VJERUJU U BOGA, JADNO JE NJIHOVO VJEROVANJE ALI..........
Sve to stoji al momak je radio u oruzanim snagama tako da sve to nema veze nikakve s ovim slucajem...
mole se ovi sto pisu ovdje "SUCUT" da nam to prevedu,posto mi nismo iz hrvatske,a to je tipicna njihva rijec.HVALA!!
Dovoljnko si glup da ti ni prijevod pomogao ne bi ...!!! Živi ti svoj skromni život idiota , ......
Zašto puno ime i prezime u javnosti...a kad je riječ o kriminalcima i lopovima onda samo inicijali...
R.I.P. , sucut obitelji :(
R.I.P
pocivaj u miru , a obitelji iskrena sucut
grižnja savjesti !!!
rip
Kakvi su ovo tekstovi, imali ikakvog ljudskog dostojanstva? Stvarno fuj? Još naslovna priča. Pustite čovjeka da počiva u miru i manite se senzaciolističkih tekstova. Razočaran duboko.
rijesio se ovozemaljskih sranja..R.I.P
Znam da ste 'slučajno zaboravili' ugasiti komentare jer ste obzirni prema prijateljima i porodici, a osim toga ste etični i držite se svih načela novinarske profesije.
Klix, iskljucite komentare, molim vas
Evo vam komentar, zaradite koju marku.
Što je više samoubica to je manje samoubica...