Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svemir i ljudska glupost nemaju granica.
Znaci unbelievable. Covjeku eto tako zapalili kucu, jerbo, nisko raslinje, ko bi to rezao, krcio, nek se zapali. Idioti!
Najlakše zapaliti a ni vjetra nema.
Sta ocekivati od naroda kojem je destrukcija usadena u genima .. srusi, zapali, unisti do temelja, iskorijeni .. ako nemas kom drugom onda nekom svom, komsiji, rodaku, bratu, ma ko ga j€be samo nek gori .. 😏
OVO JE NAMJERNA PALJEVINA.....NE GORE KUCE TAKO LAKO...I NEKAD SE JE PALILO RASTLINJE ALI KUCE NISU GORELE
Svake godine najmanje deset glupih đikana izgori zbog ovih stvari.
Prestanite spaljivati nisko rastinje, pokosenu travu, podsisane grane, i sl. Prvo sebi zagadjujete zrak i zemljiste, a onda sebe i ostale izlazete riziku od pozara! Ovu papansku praksu treba cim prije sankcionisati!
Svake godine ista prica.
Je li sigurno bilo slucajno? Cudno mi je da neko pali nisko rastinje kod kuci ciji vlasnik nije u zemlji.
nije izmaklo kontroli vec ne smije se to raditi. treba tog lansirati na mjesec neka gore pali
Pa ljudi pale sve redom. Zar spaljivanje otpada nije kaznjivo? Sta rade inspekcije?