Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je imala 29 godina i bila je super cura nikom nije mislila lose a sto on nije normalan to ona nije bila kriva . Komsija nebi ti imao tako misljenje, da je tvom djetetu ucinio zlo.
ZIVOT JE POSTA SUROV, TEZAK, NE MOGU SE ZADIVOLJITI VISE NI ELEMTARNE LJUDSKE POTREBE, SVAKI DAN STRES, DOVOLJNO SE ZAPITATI KAD JE COVJEK ZADNJI OUT BIO BAS SRETAN. ZIVIM SAMO ZA TRENUTAK DA SE NAROD DIGNE KAO U SVIM DRUGIM ZEMLJAMA, JER ZIVOT GUBI SVOJ SMISAO, NE MOZE VISE NI TIJELO NI PSIHA PODNIJETI OVO IZIVLJAVANJE, PLJACKANJE, MANIPULISANJE, VRIJEM JE DA SE NAPLATI NASA K.R.V, S.U.Z.E I Z.N.O.J.
Bolje da je svog sina klosu likvidirao, taj je duzan i Bogu i narodu.
Znam ja tog covjek tu kcerku oni su m bili komsije on nikom nebi naudio al sgurno je rjec o necem velikom al svejedno nije je trebao ubit???
sinoc je imala 29 godina, kad ste prvi put objavili ovu vijest! al kako god, zalost!
Zalosno kada to dozivis od oca.. kakva god da ja bila nije imao pravo da joj oduzme zivot.