Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce mu majca dugih rukava po ovoj vrućini ! jos crna !
Ja bi njemu JAAAJA odsjekao. MAAMMMu nu njegovu... Radi jednog seksa nekog ubit.... Koji je to psihopatta
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
Nije vas sramota, jedna djevojčica je nestala, a vi ovako komentarišete, i sprdate se, ništa bolji od ovog idiota niste. Sve ista bagra nepismena i pokvarena. Fuj.
MUP RS pomaze Hrvatskoj u potrazi i hapsenju ovog idiota, a ovdje se nasli neki majmuni da opet pljuju naciju! Eeeeee, jadne vam majke !
Samo da iskoristim priliku i da pozdravim Cro iz bošnjačkog grada Kiseljaka
Pa sta mislis koje iskustvo? Turio nos u sup.ak od Srbina! Ponadao se da se moze Srbinu uvuci u guzicu kao sto je njogov dida turcima radio!
Cuj srbin plavih ociju.... hahahhahahahaa.... ovome su pretke klepali turko-bosnjaci....
Specijalci iz RS-a zvuci jezivo nisu valjda skorpioni, posaljite specijalce SIPA-e i nek to zavrse za pola sata ovi iz RS-a su nesposobni kad im lovci moraju pomagat XD XD XD @MUPRH koliko su vasi decki sposobni govori cinjenica da vam je covjek uspio pobjeci prvo sa kamionom a onda lagano i legalno presao hrvatsku granicu i usao u BiH
Osumnjicenog mozete prepoznati po Levis obrvama ...
@ MIKi i opet ti ne rece gdje si to i na koji nacin Srbe mirisao pa znas da smrde daj podijeli s nama to iskustvo da znamo
ajmo,ajmo... malo se požurite vi iz RS, da nešaljemo nače dečke.
-Sutra kad cujete silovo i Jadranku Kosor,,,,,,,, onu sto je izbeharala .-
ništa se nebrini, vi ionako nemate naciju. niste vi krivi.
Ovaj degen ima smisao za kamuflazu ko zirafa sa tamnim naocarama u klubu polarnih medvjeda
đe će srbin pobjeći, neg u šumu. sad jede gliste i pase korjenje.
Ne glupiraj se.