Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dajte ljudi.., ovaj market u marka marulića je dežurni za pljačkanje..Učinite nešto, ili ga zatvorite ili postavite kakve zaštitare! koji vam je? neznam kako ti trgovci unutra od straha opsatju!
\"Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo rade na rasvjetljavanju ovog događaja.\" ova fraza mi je najdraža jer u prijevodu znaci... ma bolje da se ne izražavam
Sigurno su mu trebale pare ! A mog`o je ponijet` i jedno trebovanje ! .Kad drzava ne brine ,da svi imaju posao,onda je ovakav akt opravdan. Najvaznije u svemu je,da niko nije stradao !
Podrzavam one sto pljackaju bogatase, politicare ili banke. Ali mi je najveca glupost kada obicne ljude pa cak i ove prodavnice, briga me za konzum vec sto su radnici sigurno preplaseni. Dakle, wanna be kriminalci hajte na ove jače ako smijete a ne na obican narod ! Ja niti zelim niti namjeravam da cinim nesto protiv zakona, ali eto vi sto to cinite, barem popustite obican narod !
Vidite da je pocinilac poznat policiji , pljacku je izvrsio zasad i rasad... :D :D :D
SARAJEVO,HORDE,BOG I ČARŠIJA.
Pa koji Konzum? U Marka Marulića ih imaju dva. Drugi je pored osnovne škole, a u tom Konzumu, pardon vrata do tog konzuma su od dežurne dušebrižnice te mahale. Žena i muž imaju krojačku radnju i \"prate i nadgledaju\" sve koji tu ispred zgrade dođu i prođu. Inače 80% stanara je iz Istočne Bosne ili ima Sandžakačko porijeklo. Treba njih pitati tko je taj muškarac. Njima nije mogao promaći.
U toj prodavnici nema sarajevskog mlijeka...........
Hranit ce on i dalje te porodice i bez ovih par stoja , i ja bi hranio onog ko mi donosi veliku zaradu koja sva ide u drugu zemlju to je samo mali procenat koji ostaje porodicama .. pa plate su po 450 km ...
kad bi ljudi primjetili da kod nas je uglavnom privredni kriminal, tj. sitne krađe, to ti govori koliko smo bjednojadni
AJ VALJDA JE STA HAJROVO
Aaa novinara....pa Sarajevo je širok pojam, a Konzuma na svakom koraku!!!
a nikako da javite da se povačao broj lopova što skidaju ženama lance sa vrata ,, prije tri dana u tramvaju lik otkinuo lanac ženi,, na Logavinoj lik dvjema ženama otkinuo lanac sa vrata ,,
MA TO SDA-OVCI SKUPLJAJU PARE ZA PREDIZBORNU KAMPANJU
@munib konju jesi ti prirodno glup ili sta... pa kakve veze ima odakle je taj konzum ako on hrani 3000 porodica u BiH NE VJERUJEM
U zadnjih 5 sati: Sarajevo: Nepoznati počinioci brutalno pretukli staricu. Sarajevo: Prijeteći pištoljem opljačkao \"Konzum\". Bužim: Otac nakon svađe pucao u sina.
Pocinju opet azijatski hirovi sirom BiH24%