Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVO STO BI URADIO RASPOSTIO BI INSPEKCIJU BIH AKO JE UOPSTE IMA ZNACI ODKAZ SVIMA I NOVI LJUDI NEKA RADE JER ONI NISTA NERADE SVE JE ILEGALNO U OVOJ DRZAVI I NARAVNO SUD KOJI IMAMO JE NISTA KAO DA GA I NEMAMO A LOVA IMA SE UPLACUJE SA BUDJETA FUJJJ
zao mi kladionice i tesko ali opsteno zaradjenog im ukradenog novca.
Ovaj noz je isto fin i za guljenje jabuka.
Doduše i ove kladionice uzimaju lopatom. A serveri su im u Hrvatskoj, tako da niko od ovih naših glupana iz poreske nema uvid u njihovo poslovanje, što dovodi do zaključka da je neko s vrha umiješan u sve. ZNAČI NEMA VEĆIH LOPOVA OD NJIH SAMIH i nije mi ih žao. RECIMO ONAJ 'BINGO U KLADIONICAMA JE NELEGALAN 100 POSTO JER GA SVAKA KLADIONICA UGASI KAD FOL NEKE INSPEKCIJE NAŠE JADNE KRENU U LOV.
Da čovjek ima posao i platu sigurno ne bi krao.
Pa dobro oni ne idu u radnje i kladionice noževima .Zlaja,Bake i Dodo to sa stilom ispod ruke rade,slažem se 100%.No razbojnik vjerovatno iz očaja je primoran to raditi,to sam htio reći.
A Boga mi nije to razlog da krade i nanosi stetu drugim ljudima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)