Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A je** majq svaki dan pljacke, kontam i ja da odem dole do granapa da okusam srecu
Nitko nije ranjen, vlasnik je pogodio obliznji frizerski salon i krhotine stakla su lakse ozlijedile momka u frizerskom salonu
sačmaricu pa sitna sacma pa opleti po nogama i zadnjici...a da niko drugi ne strada.
@europejac hajd obriši sline i idi da se igraš TA-TA ovo su teme za odrasle i manje gledaj filmove
e moj zlataru jos ako nije pistolj imao papire najebao si
kakvo vrijeme ide ljudi,svake minute ce se nesto otimati,svaki dan desetine ljudi ostaje bez posla a u gradu nemozes asfalt jesti,a nece niko na selo.
sreca da maloljetnik nije imao oruzije pa da puca u samoodbrani
ne mozes se vise ni osisati a da te nesto ne pogodi...
Ma vlaska posla. Genocidasi naucili pljacke. Nema vise bosnjackih kuca oko Prijedora a u sanski Most se ne smije priviriti.
@europejac Vidim znaš za Col. Coopera, pa kontam da se možda znamo sa nekog IPSC takmičenja :)
tako je, care. i ne samo to, nego i "igranje" oružjem. dan cooper, jedan od najvećih svjetskih eksperata za pištolje i revolvere generalno (handguns) je prije 50 godina rekao; nikad, nikad, nikad se ne igrajte vatrenim oružjem i nikad nemojte da uperite cijev u nekoga UKOLIKO NE NAMJERAVATE DA PUCATE I DA GA OBORITE. vatreno oružje nije za zezanje. on je insistirao na tome da svako prije definitivnog korištenja nekoog pištolja ili puške prođe obuku i ispali MINIMUM 1000 metaka, mada bi 10000 bilo idealno. a bar je on nešto znao, zvali su ga da isprobava pištolje i u berettu i u colt i u heckler-koch
@europejac Jesi li ti obučen za rukovanje vatrenim oružjem? BTW, za Fazliju si totalno u pravu :D
Zakon je zakon, znaci osudjujemo zlatara na 20 godina, a da su plackasi pucali sa otetim plienom kazna bi bila 5 god, uz mogucnost uslovne. Tako ste glasali na izborima!
Ovaj Prijedor postao kao i Sarajevo.
Obuka iz rukovanja oruzjem, nazalost preskocena. Daj mi pistolj pa da pucam ko na svadbi! Ko Fazlija na olimpijadi. E pa ne ide to tako ... Iz oruzja se puca samo ako se zeli zaustaviti neposredna opasnost po zivot, koja se na drugi nacin ne moze izbjeci. Tada se puca da se zaustavi, ne da se zaplasi. Tacka. Kakvo qrcevo pucanje radi zastrasivanja. U zatvor ga treba, pa ce nauciti.
Precizan nea šta
Nije svako obucen da rukuje vaternim oruzjem, to sto imas pistolj ne znaci da si expert u gađanju.