|

Prijedor: U akciji "Kondor 1" uhapšeno šest osoba zbog droge

Prijedor: U akciji "Kondor 1" uhapšeno šest osoba zbog droge
1
S
SRNA
28.1.2015. u 11:28
2
komentara
1

dijeljenja
Prijedor: U akciji "Kondor 1" uhapšeno šest osoba zbog droge Foto: Ilustracija
Pripadnici Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor na području odgovornosti ovog centra uhapsili su šest lica u akciji suzbijanja i sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga "Kondor 1".
Iz ovog centra je saopšteno da su policijski službenici u sklopu akcije izvršili pretrese na deset lokacija i lišili slobode lica čiji su inicijali Ž.K. (35), M.S. (41), R.N. (42), M.S. (39), S.L. (31) i E.K. (40=.

Policija je u pretresima pronašla i privremeno oduzela određenu količinu marihuane, heroina, spida i vatrenog oružje i municije, te digitalne vage, sredstva za pakovanje opojne droge, mobilne telefone, SIM kartice i nosače SIM kartica koji će se u daljem postupku koristiti kao dokazi protiv osumnjičenih lica.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, lica čiji su inicijali Ž.K, M.S. i R.N. su na dalje postupanje biti sprovedeni u Okružno tužilaštvo Banja Luka, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U akciji su učestvovali policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra i Jedinice za podršku Prijedor, a prethodile su joj višemjesečne pripreme sa ciljem prikupljanje operativnih informacija i dokaza.

Akcija "Kondor 1" provedena je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom od 25. do 27. januara 2015. godine.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...