Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrgnuli Hurac moj...lmfao
Haman ne zna da u bankama moze sa racuna na racun prebaciti novac bez problema
sat i po kasnije prijavila napad. Haman nema mobilini :(
Dope diller :))
U torbici bilo 5.150 KM, osoba krenula iz kladionice upravo podigla dobitak od prethodnog dana to niste napisali, inace E.I. osoba poznata kao dobar prognozer rezultata sto se vidi i po tih 5 milja
Ako je tako, " s vragom došlo, s vragom otišlo ". Pofatat lopove zato što su lopovi, a gospoja će se očigledno opet snaći !!!!
Meni da ukradu novčanik, našli bi samo paučinu
A sto ce zeni u torbi tolike pare??
I ja se to pitam, nisu to čista posla 😎
Markica po markica....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ajde nek se zena ne sekira...ostalo je jos ono sto su im zli muslimani dobrovoljno ostavili tokom agresije poganih muslimana na RS.
Opaaaa, imaaa se, može se :D :D :D ... Žao mi je gospođe, ali da su moju torbicu maznuli, al bih se i obrukala, leeeleeee :D :D :D. Bilo bi me stid lopova :D