Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja tuga.Sta sve alkohol uradi od ove omladine to je neopisivo.
Kako je dijete palo u vodu i niko nije sisao da vidi sta je sa njom,da joj pomogne? Kako moze to biti? Ja da vidim da je neko pao u vodu normalno da bi prisao da pomognem,kako niko nije reagovao,a vidjeli to? Sta su stajali i gledali da se utapa? Sta krijete to,ciji je splav,ko je slavio rodjendan? Ofirno pravo.
sve je dobro ako jos nisu snimali sa telefonom i cirkuzili kao oni u Veneciji u sted dana kad se onaj jadan azilant utusio,... sve nakaradno
ako nije znala plivati, ili se odjeća natopi vodom, brzo se izgubi iz vida, posebno po noći, tuga brate, tuga...
Dzaba. Gotovo je.
"...utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, odnosno da je djevojka upala nesretnim slučajem sama." da mi je znati kako to oni mogu znati?
da ti je znati... Postani forenzicar pa ces znati kako....
@Nacijaodgovana da, da mi je znati..... čime se to u ovom slučaju raspolaže? tijela nema... na čemu se bazira ova forenzička ocjena?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi je te djevojčice, ali se pitam maloljetnica 17 godina u 2 h poslije pola noći na splavu
jebanija i guzanija
Tuga velika 😢😢😢
17 godina? I gdje ode mladost? Jako mi je žao djevojke i njene porodice. :( Na ovakve zle slućajeve sam jako ljuta. Šta je maloljetna djevojka u 2 sata iza pola noći tražila vani? Da je u to vrijeme bila udobno ušuškana u svom krevetu, kao što je i prilićilo, danas bi bila živa. Žao mi je da svoju mladost neće proživjeti. Roditelji su krivi zašto su dozvolili da njihova maloljetna kćerka izbiva iz kuće do u sitne sate i to gdje? Na splavu punom rizika! :(
Pametnice, vidjet ces kad ti budes u ulozi roditelja, da li je to sve tako divno i krasno, lagano kao sto pricas. Porodici sabura, sudbina je tako htjela.
ma jebaji ga. Desava se svaki dan svuda po svijetu. Sta si se raspricala, drama ziva...
Sana je brza rijeka, ako se desilo u Subotu ona je vec u Bos.Novom
Žalosti mladosti