Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marihuana nije droga
ali si ti i dalje konj. usput kupi je svojoj djeci ako ako je ne smatras drogom.
Ja nikome marihuanu ne kupujem sem sebi i legalna gdje ja zivim i mnogo ti je glup komentar. Idi radi nešto bolje bi ti bilo:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jebla ih vutra so ne pljene heroin
Welcome to Prijedor, have a nice day :)
Braca grbic iz rasavaca su cak ucesnici ratnog zlocina u selu Brisevu. Gdje je ubijeno preko 60 stanovnika, od 14 do 70 godina starosti u dva dana. 24.I 25 jula 1992 godine.
Čovjek zimnicu pripremio :D
je li ovo greska u naslovu 23 tone??
1000 kg = 1 t ... ako ides po naslovu, da...ali: naslov: 23.003 kilograma marihuane text: 21.825 grama marihuane ne znam ti ni ja reci sta i kako xD
nepismeni novinari, trebali su posle 23 staviti zarez pa onda one tri decimale, ili jednostavno zaokruziti na 23 kg. jer svakako ce ta kolicina varirati u zavisnosti od skladistenja... ili ce navuci vlage ili ce se jos dodatno isusiti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Padne 20k, a prođe je 2 tone minimalno hahahah smješno :P
Jeli iko pomislijo na to, da čovjek možda hrani porodicu od zarade?
ja koja je marimahuna,Tito dragi,može cijelu Bosnu podmiriti...
steta.