Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, ovakvo nešto, tj. silovanje se po Šerijatu kažnjava smrtnom kaznom. Sad će neko reći pa to je previše radikalno, jel radikalno kad tvoju ženu, kćerku neko siluje?
@ljiljanzIatni92 Mogu ti reci da si pravo zajeban preko tastature. Kojim slucajem kada bi to uradio,ogulio bih te ko' kurban da ti zatvor ne bi ni trebao. Ruzan govor imas decko.
@ljiljanzIatni92 ...ti si jedan poglupi pavijan....otpadu ....😠
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hemijska kastracija je jedino realno riješenje za ovakve paćenike ... jednom silovao, 100 % će opet ... Bar oko takvog zakona smo složni i neće se pokretati vitalni nacionalni interes 😀
nebi on meni vise nikad na slobodu izasao,,,,,,,, bolesnik i pacenik
Ma to onj bakir srebrenički mandov ganja ciganke po Vogošći!
najbolje je metak u celo...
Jala brat silovo Bubu😂
samo dozivotna i tu mu je kraj....
Na stadion i objesiti ga, a alat mu sijeci komad po komad. Treba streljati na javnom mijestu, da vise ni jednom ne pane to na um.
Samo nek nije Bošnjak to uradio, a volio bih da nije ni našem bratu arapinu pao mrak na oči pa izvrnuo oči.
kakvo silovanje nije dobila sto je trazila pa moze ovako...nema danas silovanja, danas ko ne moze naci da sexa normalno taj je gey
@Hrgota radi ono sto jedino zna. Pravi mali pacenik
Sigurno su iza toga oni prljavi arapi iz saudije, to rade po cjelom svijetu
Strah me kakvih sve bolesnika i komentara ima na ovakvim clancima. Da se primjetit da neki jos uvijek nisu makli od 15. vijeka.
Silov Ana
Silovana 22:30 dala mu djabaluka pa se pokajala, nije njegov bio autic :-D