Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znate vi muke šoferske, Gazda kaže SAMO CEPAJ, ima još tura.....
Sreca bar nema povrijedjenih. Sreca u nesreci.
To ti je ono kad ne znas koristit' retarder. Lik se zaletio 90 km/h i da se ne prevrne . Nije mu babo Criss Angel.
ovi što voze klade na kamionu i vozači golfa II ,majka ih rodila pametne i inteligentne
mislio sam opcenito da se pretežno nešto starije vozi prema tome glup si ti kad nisi razumio...
kako se može prevrnuti kamion od olova.
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spooted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
I ovaj covjek sto je udario,i on je neciji sin,neciji babo.Sta mislite da se ovo desi nekom vasem najmilijem?Kako bi tad reagovali?Da li bi pisali komentare poput 'Ne mozes driftati' ili neke druge gluposti?Sram i stid da vas bude,Sramite se !!
.....pijan lola, preturio kola...
Optimus prime malo popio :)
umoran covjek
ne mozes bolan driftat sa kamionom....
biće kočnice mu dokazale.ne bi me ni cudilo kad su kamioni stari po 15-20 godina...nista nije bolje ni kod auta...
nemas ti izgleda oci za to da vidis da ovo nije kamion star 15-20 godina glup si
Otprilike pola toga. 6-11 godina star kamion. http://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_Actros#Facelift_2003_.28Actros_MP.C2.A02.29
Prevalio se. Sreća nema povrijeđenih.
Dobro je da nema povrijeđenih. Inače za ovo treba se roditi, mislim ovakvu akrobaciju, TREBA to uspjet' kad već se poštuju sva pravila saobraćaja naravno.
Ne bih ja rekao da je ono bankina smotana od ovaj put. Za takvu akrobaciju bi kamion morao da pravi piruete dubeci na kabini da se onako okrene. Prije ce biti da je ono jako popularno mjesto za takve egzibicije. Zbog ceka je tu i postavljena bankina.