Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni samo nije jasno kako svaki golf 2 prode tehnicki pregled
lično sam bio u posjeti tehničkom pregledu i za to vrijeme na pregledu bili golf 2 i fabia negdje oko 2005 godište. Bolji trap i skoro svi parametri su bili u golfa iako je bio 20 godina stariji. A čiča što je došao golfom zadovoljno se smije kad smo konstatovali da je bolji golf od fabije.
Prošao na bajku par minuta nakon što su ove kamikaze prevrnule "dvicu"... Trojica kloceva rane dvadesete, što bi Jim Morrison rek'o "Killer's on the road" inače za sve koji nisu iz Sarajeva a gledaju ovaj članak samo malo pojašnjenje, svaki vikend se vozi Grand Prix Bjelašnica poenta je biti što više bahat, što više prestizati preko pune, što više sijeći krivine itd.
Izgleda imali su prsluk viska.eno ga u gepeku.
golf dvica sa originalnim amortizerima
Ima stvarno stoke za volanom, svakome se moze desiti da nesto otkaze ali ima debila , ja ih cekam pa da ga zakucam u beton,
Je li se prevrnula 2-ka ili sa zapravo okrenula cesta?
Vozili prebrzo, a onda kao.pizde izasli i.u fazonu ne mogu da vjerujem da se ovo.desilo. Neka 4 vorica , izgledom podsjecaju da su iz Ilijasa, ili Breze.
Vise lice da su iz podrinja a nastanjenjeni u ilijasu
što je ova cadvi lijepa naopako
Ovo je mobtaza, ne moze se golf 2 prevrnut!!! Pravda za golfa!
Može Miško i zavezanih očiju.
Bog dragi kaznjava narod koji je jucer pravio onu bruku usred grada.
Bruka je tražiti da se ubice izvedu pred lice pravde?! Bravo!!!
Bruka je podrzavati onu gubu od Gordane,bruka je prozivati i vrijedjati ljude koji nisu odgovorni.Bruka je dovesti onu bagru da pljuju Reisa.Bruka je.Bruka je prodati mrtvog sina za pare i za fotelju,sabitati glasove za NIPotizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ti rec golf dvojka,okrrnut al jos stoji ko gospodin na po ceste,ljepota ,
Kaye meni jedan ova cesta jegora od imole.poyy
Cvaja se samoubila. Dodijalo joj više uzbrdo pod punim gasom.
Da nema ljudi ne bi bilo ni problema.