Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoje dokaz prave vrijednost BH MARKE
... i rastalili se po 80 feninga
vlaska posla...
Drugovi i drugarice pa vi dobili i korijenje i BiH?!? cvaj in ajnem
NASLOVA VAM, VALJDA JE PRETUČEN JER JE BIO KOKUZ
bolje i to nego da se drogiraju :)
ps:uvijek se sjetim svog starog kad nam je prico kad su ga sredinom 70-tih kao teen-a zaustavili tako negdje, bio s curom i trazili mu lupam petaka. On im rekne da nema, al ako budu ljubazni sa ostanu tu gdje jesu samo dok otprati curu pa ce se vratiti s cenereom..:) Ode po ekipu, dodju...ovih nigdje ni s glave,naravno :)
neku noc idem s dragom,(kroz jednu mracnu ulicu-nigje nikog) u trenerci,frisko na nulu skinut, a bogami mi ima me u ramenima. Kad dva lika stoje sa strane(jedan stoji, drugi sjedi na nekim stepenicama). Ovaj sto stoji prilazi u susret i pita imam li marku. Kad sam reko da nemam pita me imam li pola marke i u tom trenutku smo vec face 2 face. Djevojku samo malo odmaknem u stranu i reknem da nemam ni pola marke. I tako potraje jedno 2-3 sekunde to nase puhanje licem u lice. Utom, drugi ustaje, cura mi govori \"Nemoj Z....\"...i ja ovog ispred mene lagano gurnem rukom da prodjem, okrenem se i dobacim da su me sad ovako zaustavili i nikad vise. Poslije mi je doslo tobe da me je ovaj lagano mogo bocnut necim ako je imao. Isfuramo, nazovem muriju i reknem da tu i tu imaju dva olosa koji maltretiraju prolaznike. Kad mi dezurni kaze da su vec dobili prijavu i da je patrola na putu.
Što hoda sa tolikim parama okolo. Sigurno im je neko javio i eto.
Daje imo 5 nebi dobio batine falila jedna za KAVU.............
Pa nema rajsta daga bije za 4 dinara``````
Cu\' karavlasi, cu\' rumuni! Ja boze dragi nepismena naroda. Sve vi znate samo ne znate kako ste sami postali. Pokrepacete nece priznati istinu.
Pobitese majku vam rumunsku
Nije ni laktasenku lako
Hoce to kod genocidasa