Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kodno ime akcije "droga, fuj to"
Murija nam je najbolja na balkanu ubjedljivo. Pogotovo jedinica za podrsku. Samo sto nemaju dovoljno opreme. I naravno mi ih pljujemo jer oni uhapse, a tuzilastvo pusti.
KAD CE FAHRO DOCI NA RED ???
Akcija IZBORI ..
Sve je ovo dobro ali treba razbit onaj organizovani kriminal u koji koči ovu zemlju.
Steta sto i tuzilastvo nije na nivou policije..ovo bi bila jedna uredjena zemlja
A gdje su uhapšeni ravnogorci tzv SIPOVCI?
predizborno bacanje prašine u čio
pohapsiti sve dilere!unistise nam djecu djecu,od djece prave invalide!droga je zlo!
HAHAHAHA, ovo valjda pred izbore, odavno ne ,,pušim,, jeftinefore. Da vlast želi mogla bi učinti puno toga ali ne želi..... Ne želi čak ni da nihrani bolesne i stare penzionere koji su i pored toga dostojanstveni i baš ova osobina im ne dozvoljava da se hrane u javnim kuhinjama, SRAMITE SE, SVI NA VLASTI, I ŽELIM DA KAD LI TAD LI VAŠA PORODICA I VI NARAVNO OSJETITE ŠTA JE BITI PREVAREN, PRODAN, GLADAN, BOLESTAN A NEMATI GDJE I ZA ŠTA DA SE LIJEČITE.
ovaj policajac što je okrenut leđima pravo kršan, isti Raginb Bandera zvani pajser!
ragib*
Zgodni ovi policajci na slici :-)
slažem se...samo da su još pametni..... :-).... ;-)
al si ti zagorena ako ti je ovo zgodno :( đizus faking krajst....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)