Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam dobio jednom uvjerenje za 20km, ovaj jedan doktor samo sarno i kaze to je to, ja reko nema vise nista, neces nista pregledati, on onako gleda kaze zdrav si pravi si... arivederci reko papa hvala jos 20km dzabe bokte
Tragično. Ljekari svojim površnim ili čak nikakvim ljekarskim pregledima,mogu neuravnoteženu osobu sa nedostatkom nekih od bitnih čula za sigurnu vožnju poslati u smrt a sa njim ko zna koliko još ljudi. Treba ovo najoštrije sankcionirati.
A svi smo mi pomalo licemjerni, kad ti treba neko uvjerenje (tipa ljekarsko) odmah kažeš ma ko će se oko toga peglat', daj da platim i to završim
ovu drzavu treba spaliti
Da izgori u tiftik nea druge..
cuj korupcija prilikom polaganja vozackog 😂
Baš su se nešto naklatili na USK zadnjih dana , rekoh, da se nije Babo odlučio da se kandiduje za člana Predsjedništva BiH, pa SDA-ovce uzela panika.