Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kretena, usli i gledaju, ne vjeruju, tito na svakoj slici
Evo pomoc Na samom pocetku snimka se vidi da je pametnjakovic lijevom rukom dohvatio sank, te vjerovatno ostavio otiske prstiju.
sosoni
:D
Policija nasa ne uzima otiske ako steta ne prelazi 4.000 km. Da murija uzima otiske za svaaku provalu to ima samo na FoxCrime i nigdje vise. Kod nas je drugacije, citav uvidjaj traje 2 min i to kada pozoves muriju kao da im zdrav zub vadis. Slucaj je prijavljen ali kakve fajde? Ovi isti sutra pljackali na stadionu Grbavica.
Mozda da pozove policiju pa da uzmu otiske sa vrata i predmeta koje su provalnici, ocito bez rukavica, dirali. Obojica su koliko sam ja vidio punoljetni, znači da imaju lične karte, a samim time su ostavili i otiske (ako zatreba). Prvi provalnik je ulazio i u drugu prostoriju, uzeo i razlgedao nekakvu (ukrasnu) kutiju i ostavio je na pultu. Bilo bi tu posla za policiju (ako je vlasnik prijavio). A ako nije prijavio, ili je "uništio" dokaze, tako što nije odmah zvao policiju, onda teško da će mu neko puno pomoći ovako, na lijepe oči.
ovaj gazda živi u nekim prošlim vremenima pa je i pljačka bila u nekim prošlim vremenima nek ljudima halali pa neće više da si dao ime BiH ne bi ti dirali objekat
Posto vidim raznih komentara gore pa samo da se nadovezem, u YU imaju 4 kamere (posto neki spominju da ima samo jedna) samo sto je na ovoj kameri najbolje prikazano lice oba provalnika. Sto se tice otisaka praksa nase policije je da ukoliko steta ne prelazi 4.000 KM otisci se ne uzimaju jer je kao to skupa tehnika pa se ne isplati. Citav uvidjaj u YU je trajao 6 minuta pa samim tim vam je jasno kako se radi.
Da nije Anes Ramić
Saznade se odma ko su...svaka čast raji na pomoći. Lično poznajem gazdu inače, mislim da je ovo na klix-u bilo samo da sazna imena likova. Poznavajući Sekija za očekivat je nove slike Memiševića al ne ove sa kamere već sa CUM-a. Nije momak bezopasan uopste, radio je na vratima u restoranu Cigo i diskoteci Inn.... Neka im je Bog na pomoći.
DEMON
Ovo delikatno krivično dijelo, jedino mogu riješiti dva neprikosnovena inspektora na Ilidzi a to su Lutvoo i Mrrakovic.....oni imaju sve potrebne informacije.....samo još trebaju....da ustanu i popuste one gajbe od ispijenih piva..."slucaj je riješen samo to vi još ne znate"....
ako ne pomazu otisci sto su ostavili na vratima onda ne znam...
Opet Edu rija ceka! trebalo bi ga u Nicaze da malo sebi dodje!
TREBAO SI PRAVE KAMERE STAVITI A NE IGRACKU;PA BI JASNO SE VIDILE SLIKE A NE NOCNO SNJIMANJE KAO S MARSA, KAO DA ZMIJU U DJEPU IMA SKUPLJE KAMERE I RJESI SE DILEME
AMA CEKA TITO I KAZNA SA TETKOM U KOLJENA NAJACA
Imaju otisci nek skine krim policija jer su svi na novim licnim ostavili otiske MOGU SE NACI ETO POMOC !!!! A NEKA GAZDA I ALARM UGRADI TO JE NEKIH 900 KM nije neka para a nece ni jedan imati ovoliko vremena da se seta i krade na tenane