Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun mi klinac vise ovih prica prepoznajetel gospodju ukrala zvaku, prepoznajetel cojka ukro biciklo. Prepoznajemo mi gospodo i fadila ukro milione pa cesete svi odreda jaja. I da prepoznam ovog skobalja ne bi vam reko, crknite stoko.
Slazem se. Mnogo vece prepoznajemo, i nista…
ukrades biciklo i gledaj, ukrades milione ko Novalic i hodas i smijeskas se. Nije uredu, svi moraju bit kaznjeni za svoja nedjela
Navedeni kradu po zakonu.
Ovo biciklo je ukradeno od samo jednog čovjeka. A milioni iz budžeta kad se ukradu, to ti je isto kad bi svi svom dijetu dali kašiku da jede, a onda dodje neko i uzme tu kašiku dijetu i onda ono plače.
Velija dedic ja mislim da je ovo sa Sokoca srbin
Pa zna ga policija provodili su ga za krađu skupocjenih bicikala sve ima na Google o njemu 😉
Pogresan naslov PREPOZNAJETE LI LOPOVA
Fadil
Na biciklo ovdje se naviklo :)
Prepoznajemo mi i Bakira Izetbegovica, Fadila Novalica, Fahrudina Radoncica, Dragana Covica, Milorada Dodika, Nikolu Spirica i sijaset drugih lopova koji su pokrali drzavu pa hodaju slobodno.
Jučer na koševskom brdu ispred vrtića je čovjek pretučen pred djecom jer je svirno kabdahiji. Sve je snimano i trajalo punih 15ak minuta. Jesu li ga uhvatili, sankcionisali?
Cika mile. Zvani zvani krilonja
Da nije Hakija sa Bistrika.
Dobar bike
... za MUP KS predlažem da formira specijalno odjeljenje za krađe bicikala... . . Znaš šta kaže... kaže prodajem bicikl ispod cijene...
Sta bih ja trebao mislit u vezi slike broj 5?
Prepoznaje li ko ljude koji su prodali tonu zlata iz CB?
Kada se donese zakon kao u Brazilu, čik neka pokuša..
A za krađu auta ne smiješ reći da je ukrao, nego pozajmio,,ako kažes da je ukrao on te tuzi i eto belaja..