Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne poznajemo ali poznajemo one na TV u odijelima koji pljackaju stotine milione od naroda sa zapadnim kapitalistima
@BulevarNedostupnosti A što narod pljačka državu u vidu kupovine duhana i alkohola bez markica, izbjegavanja carina, ne izdavanja fiskalnih, uzimanja poticaja na koja nemaju prava, ne plaćanja kazni do zastarenja i sl.?
odma ga u SDA zaposlit,ima predispozicije jake
@kwt valkfa se pise jake predispozicije ! Sve cu vas vratiti u 1 razred.
Izgledom me podsjeća na onog Sarajlića iz SDA al' možda i griješim. Znam da su navilli iz te stranke da kradu. Možda ipak nije on???
hoče li biti raspisana možda nagrada.... hahahahhaahaahha
nasao djevojku koja voli skupi smartphone , nadam se da imas garanciju na njeg ,i da li se vodi na tvom racunu , kad raskines da joj mozes reci ja sam ti omogucio . nadam se druze da si sretan . nek je tebi dobro bilo i nek si se probudio s voljenom osobom , ja ne mogu sa faksom kafu da priustim tako da nemam djevojku jer ne znam da kradem hahahah .podrska
a fin , prodavo mi drogu u vise navrata
Kako tako skup mobitel nije na osiguravajućem kablu povezan sa alarmom???
Taguj lopova.
A jel ovo cijena monbitela na rate ili u gotovini,?????
toliko je vješt da ja ništa nisam ni vidio......? :(
Da građani pomognu kapitalisti koji izlog nije zaštitio i gdje je stavio telefon koji je demo model koji nije ni moguće koristiti kako treba?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
nije mi jasna prodavacica kontra kase stoji, a ovi debili neka zaposle jos jednog radnika
Ok je, mobiteli preko 1500KM+ objektivno i zasluzuju da budu ukradeni. Cista je glupost i snobivsko preseravanje s ovim mobitelima koje ti babo otplacuje na 24 rate hudnik.
Ko je tebi kriv sto si kokuz pa nosas Umi Roma.
@example. Ko je tebi kriv što samo instagram i fb znas koristit na tom skupom telefonu. M A M U TI
Mog komsiju navece zaskocila ovakva dvojica i trazili mu tel..kad im je dao gadjali ga njime posred glave.dvica ispala sa tastature ..tel iz 99 god..sreca nije bio tezak
opet pomoc gradjana trebali vam nasa pomoc i u pisanju kazni za parkiranje mozda sami sebe da pisemo a vi primajte plate
Nikola Spiric ?