Bio osuđen za ratni zločin
0
Preminuo zatvorenik u KPZ-u Mostar Ivan Baković
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala za komenare i sto vam je stalo toliko da nesto napisete.\"curica\"
Steta sto mnogi potencijalni zlocinci poput Rasima Delica...i ostalih, kao i ovoga nisu odlezali zasluzenu kaznu za zlocine ucinjene prema drugom narodu.
J3BO TE SDP I HADZIC DAMIR
poznavala sam tog covjeka....cistoumljam da je srcani udar....to je njega neko otrovao....
je neshvatljivo da se takvim ratnim zlocincima dozvoli da sluzi kaznu gdje im odgovara i naravno sto je sigurno to je da ce ovaj zivje negdje mirno il u hrvatskoj il u austrliji, nije on crko! a toj sto ga je branila djesilo se isto sto i nevinim zrtvama ovog ubica, da osjeti sta je bol!
Borjana Krišto ga štitila svo vrijeme tokom postupka i nakon što je osuđen, zato je dobio takvu kaznu. Prethodno je bio meni se čini u Zenici ili u Kuli, pa je isposlovala da ga prebace u Mostar ito u zatvor poluotvorenog tipa. Samo mi je žao što mu je smrt bila tako laka, zaslužio je da se više pati!
Znate li da su ga pustali na vikend? Na vikend??! Nije mi zao...nek svi zlocinci trunu one way or the other..
@Motorhead: Bio je on dovoljno dugo na slobodi da ga se dočepa svatko tko je imao tu namjeru... Ali nitko ga nije smio ni pogledati... Pa i Hrvati su ga se bojali jer je frajer bio zaista poremećen! Za ono što je on činio smrt je nagrada. Nadam se da će gorjeti u paklu!!!!
a i to što kažeš..umro kao ivan, a sada živi kao Bog zna ko
poznjauci kako tamo (u Mostaru i Duvnu)stvari stoje ja opet sumnjma da je umro,ne bih se iznenadila da je to neka namjestaljka i da su ga pustili da uziva u Hrvatskoj pod ko zna kojim identitetom:(
bolja je i smrt od mizernih 15 godina zatvora
za devet vlaha rado cu i 16 odsluziti.
IZvuče se a a čekali smo da izidje yebo mater svoju ustašku...... overkill.blogger.ba
Odma potpisujem da mlatnem 9 vlaha za 15 godina hvala
15 godina za devet ljudi hahaha ... oko godinu i po po glavi a pljujete po americkom sistemu u kojem bi za to dobio 600 godina sa sansom na pomilovanje nakon odsluzenih 450. Ili smrta.