Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih stvari kazneno se moraju goniti i inspektori za zaštitu na radu jer su i oni odgovorni za smrt ovog radnika. Prije svega zato što ne obavljaju posao za koji su plaćeni tj svakodnevni nadzor gradilišta.
Ovo nije nimalo zahvalan posao nigdje u svijetu, a kamoli kod nas. Neka mu je lahka zemlja i vječni rahmet duši.
Niti imaju uslove za rad,mislim nisu osigurani nikako cesto prolazim pored ove zgrade i kao i na svim ostalim gradilistima setaju po skeli visoko i po 40 metara kao po parku sreca pa da ne bude svaki dan jedan kakvi su uslovi ovo je premija
žalosno je što se projektom mora predvidjeti i broj smrtno stradalih osoba,kao da je to neki potrošni materijal. :(