Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu iz KS pa ako znaju i imaju informaciju odakle su onda iz istog izvora treba da saznaju ko su ti debili jer nemoguce je da ja znam da je neko iz KS a da neznam o kome se radi jer ako nepoznajem nekoga nemogu ni znati odakle je
Sve se zna ko je odakle je i gdje je i odgovarat ce za ovaj monstruozni cin nadam se da ce policija da bude brza u nepoznatom pravcu sram da bude i vas koji nemate pojma o cemu se radi i policiju i novinare sto pisu samo da bi napisali nesto..... cujj u nepoznatom pravcu intezivno traganje za nepoznatom osobom sta je vama ljudi ko je lud ovdje sram da vas bude sve sprdajte se sa svojim boom i svojim najmilijima
Treba bblokirati sarajevo dok stoka iz policije ne bude na terenu 24 sata dnevno,djeca nam ginu zbog hajvana za volanom,gdje su sad protesti protiv idiota na vlasti koji su ista gamad kao i oni prije njih!!!
Ubio ga je Ganga Zahirovic nema sta da se krije AKO ZAKONA NEMA IMA PRAVDE U RUKAMA NARODA DZABA SE KRIJES GANGAAA
Onaj što je ubio doktoricu i ostale dvije povrijedio nema ni položen vozački ispit. a usput pijan ko letva.U ovakvim slučajevima sa mrtvom glavom vozila tteba oduzimati i baciti na smetljište izrezati u komade.
Napadači iz Kantona Sarajevo za kojima se intezivno trga otišli u nepoznatom pravcu???????Iz čega je novinar izvukao da su napadači iz Kantona Sarajevo??????
pa nisu napadaci nepoznati, vec pravac
Kad su protesti zbog divljanja na Marindvoru, jel dosta više, koliko mladih života treba da se žtrvuje, lgllo primitivizma i dno od države
Samo lezeci policajci u BiH mogu obuzdat brzinu,a 20 godina kazne za ove alkoholizirane je minimum. Vozac ce usporit na lezecem da ne slomije auto a nece uvijek usporit kad vidi pjesaka racunajuci da pjesaci imaju noge da trce.
Stok@
...Nije knjigu vratio pa se naljutili drugovi iz Sarajeva... :)
Mora se pod hitno napraviti masovna akcija da se prvo izvrse pretresi osoba poznatih policiji oa onda svih ostalih da se oduzme nelegalno oruzje da se preispitaju izdate dozvole za nosenje i posjedovanje oruzja i naravno maksimalno povecaju kazne za upotrebu oruzja a dozivotna robija za ookusaj ubistva i ubistvo
Toliko jeftino je to sad postaviti grad pod video nadzor kao mnogi gradovi u svijetu, zamislite nema trkača ulicama da gaze ljude teži posao dilerima ali nema ni slobodnog hodanja politićarima sa svojim švalerkama i druženja sa raznim kriminalcima zato recimo STOP video nadzoru.