Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalosno je ko god da nastrada. Ipak su to mladi momci što su napustili ovaj svijet. Neosporno je da je brzo vozio, ali iskreno sumnjam da je auto sastavljen od 2 auta.. Pa nije papir da se ovako pocijepa..
Fatalne nesreće se češće događaju noću i to na "pravcima". Kada ste zadnji put vidjeli policijsku patrolu na cesti u 01.30 noću sa radarom na bilo kojem pravcu. Ali zato danju, tamo gdje je ogrsničenje 50 km/h eh tu oni čekaju.
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un.
Savjet za roditelje mladih vozaca, prvo mu slozi samar vaspitni pa mu daj kljuc u ruke....
tri članka za jednu nesreću prikazuju neetičnost novinara i samo želju klixera za klikovima
Nije bitno ko je nastradao, mrtve htjeli ne htjeli, ne možete oživiti nit šta pomoći, a žaljenje ne bih preporučio. Nego je bitan uzrok. Da li su svojom krivicom ili krivicom nekog ili nečeg drugog? Dok se taj uzrok ne otkloni, lekcija nije naučena, dešavat će se isto ako ne i gore. Naučio sam da posmatram situacije objektivno gledajući serije CSI. Zar ćete žalit nekog ko se namjerno ubije npr?
Nek im je laka zemlja Mladost otisla na onaj svijet I ja imam ceteri sina velika od 38 pa nadalje I oni popiju ali se vrate taksijem ili zovnu drugara koji nikada nepije u blilo koje doba noci Polaka mladosti Prije svega to je kucni odgoj Ako ti se sin drogira ti prati i ako ga uhvatis direkt ga prijavi policiji Nepada mu vise drogiranje Sucut familiji
Normala, PU nine objavila imena kriminalaca jer im oni nisu dali saglasnost za to. Ali zato je klix objavio imena stradalih - za to im nine trebala nikakava saglasnost!
Ovo ko '93
Sad gledam slike na Fb, mladi momci, crvene tene, pravi trkaci. Da ne bude zabune, zalim svaki mladi zivot, ali moglo se desiti da izazovu sudar sa autom u kojem su djeca, ili da koga pokupe usput, kao onaj majmun u Travniku prosle godine onu majku i dvoje djece..tako da, nek se svakom odsijece kako trazi..majkama sabur, tuga do neba :'(
@šnalica istog sam mišljenja. Njemu 20 godina bilo a voza mecku od 2 tone, to 3 ujutro, zima, zaledilo, vjerovatno se i popilo...roditelji nazalost snose najveci dio krivice
Tačnije 19 novembra 2018 položio vozački,znači tek 19.11.2020 bi imao pravo voziti iza 23 h
sabur porodici rahmet dusi katastrofa boze dragi
Na profilu vozača piše da je položio krajem novembra 2018 godine što znači da nije smio upravljati vozilom iza 23 h jer je početnik.
Nema više tog člana u Zakonu o bezbjednosti saobraćaja. Nije ga nikad ni trebalo biti. Treba pooštriti sankcije za vozače početnike koji konzumiraju alkohol i voze, koji voze preko ograničenja brzine i koji koriste mobitel za vrijeme upravljanja vozilom. Ako je za "starog" vozača 100 KM kazna i mjesec zabrane nek za početnika bude 300 KM i 3 mjeseca zabrane
U ovom autu su napravili kamaru toga da spasi putnike i vozača u slučaju sudara, ali nisu mogli uticati na psihu onoga ko će da upravlja njime i ko će da se posere na sve to.
Jadna majko 😔
Roditelji mu kupili mercedesa, kad je položio vozački, prije nešto više od godinu dana...Pamet u glavu ostali roditelji...Neka krenu prvo od golfa dvojke pa tek kasnije nešto jače...al ko danas koga sluša, svi bi odmah Mercedesa, BMW, Audi itd ... kad se ovako nešto desi onda je kasno za "nisam mu trebao kupiti, znao sam da nije za njega ovo auto, bio sam budala, nisam razmišljao, vuklo ga nešto..itd..
El Fatiha