Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo li zaliti ovakve klosare i narkomane koji nam truju zivot nase djece.Daj boze da svaki ovako zavrsi
@Rienzi* Očito nije svima jasno jer vidiš da ovaj levat Handschar smatra da je do policije
A NIKO NE ZELI RECI da je Mozda taj Haris produkt nefunkcionalne drzave.. nek mu je laka crna zemlja..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Napokon neko ko zna da cilja a ne koljena zglobovi, nego direkt u glavusu debila. Otac ga njegov j.... kako ga je vaspitao
koliko mržnje ne rješavaju se problemi tako .prvo to zmisko gnjezdo treba zatvoriti mnogo i je u sarajevu .
ZATVORITE KAFIĆ TWINS U OLIMPIJSKOJ ULICI VEĆ DVA POKUŠAJA UBISTVA SU SE DESILA I SADA SE DESILO UBISTVO.ZBODEN JE MIRZA.M U NJEMU PREŽIVIO.........ZBODEN JE A.R PREŽIVIO MNOŠTVO TUČA 25 METARA OD ŠKOLE DO 4 OSNOVNE I OBDANIŠTA I NA KRAJU JE UBIJEN HARIS.G KOJI JE DALEKO BIO OD CIVJEĆKE ZATVORITE TO ZLO ILI GA PRETVORITE U KNJIŽARU OD NJEGA SAMO KORIST IMAJU 2 KLOŠARA AKE I AMIL.
harisa sam poznavao licno, nije bio los momak bez obzira na njegovu proslost...vjerujte mi.
jedan ficfiric manje....sljedeci....
Neka je.. jedan klosar manje ... sigurno je bog spasio neciji zivot.. tj nevinog covjeka jer taj kriminalac je svima prijetnja. A evo izvjestavate o tim klosarima kao da je utakmica a sportisti uspjesna djeca i oni sto nam trebaju biti uzor buducnost vi vrlo malo haman nikako neobjavljujete i sta se pitate zasto je narod depresivan samo nas trujete ruznim stvarima... STOKO! ! ! :) Bice dislajkova ali ce me mnogi razumjet! ! !
Amin, narod se rijesio jednog problema na neodredjeno vrijeme, drugog na odredjeno vrijeme.
opet se sarajevski intelektualci zakacili
možda se ni doktori nisu puno trudili ali prije manje od mjesec na 500metara vazdušne linije u 18 i 30h na a. polju ubijen je takodje momak-čovjek ovo se desilo u 20 i 20h i samo je pitanje sata dana kada će se ponovo desiti i desiti mi koji imamo maloljetnu djecu šta da radimo?
opusti se i uzivaj, nece ti maloljetno djete niko iz cista mira upucati, sta trazis to i dobijes, važno je da nije niko od neduznih nije stradao, ovako je taman.
@Dzevy denis mrnjavac je bio maloljetan
Steta nije imao pameti da zivot provede na ljepsi nacin takvim zivotom je zivio i mogao ke ocekivati ovakav ishod.. Momka znam od djetinstva.. Spletom okolnosti odselio sam iz Olimpijske.. Kakav je bio nebi da ulazim.. Jedino sto zelim je porodici sabura sta drugo a njemu lijepi Dzenet.. Kakav je bio odgovarat ce na onom svijetu.. Ako je bio problem odgovarat ce netreba kuditi insana kojeg vise nema
Kakav dzenet aj ne seri...
@Nokian808 bravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko se mača laća...
nahebe...
E baš šteta., pa veća je šteta trošiti prostor na klixu..
hajd da cujemo i nesto pozitivno
Ko se mača lati od mača i strada...
Nisu Sandzaklija ,pa vidite da se i mi Sarajlice znamo popucati.Neka se i nas neko plasi.
@Bodyfeat Nema ništa, kako kot tebe