Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakcina je super stvar, ja bi jesvakome preporucila,naravno ako smije da je primi.Direktno sam na sebi isprobala da je vakcinacija fantasticna stvar, zaštiti te od svi mogucih gripa.Kakav je to primitivizam bježati od vakcinacije
Lazu, lazu, samo lazu. nitko nije ni umro, ne primajte vakcine. L A Z U
Jest tako je duso. Ne treba vakcinacija. Ko zna sta to oni nama umecu kroz tu iglu! Nego treba bona zabranit svinjetinu i sve te krmece proJizvode, kao i cipele, torbe, novcanike, kaJiseve, jakMe i sve sto od te pogani haman napad nevine insanove. Jasta radi! Sve to zabranit treba! :-)))
A ako je vec nova gripa, zar se onda ne rekMe i preseliJO, a ne preminuo? Sto zbunjiVate postene ljudove ba?
Jel iko preminuo ko nije dugogodisnji bolesnik i ko ima manje od 50 godina? Ne. Ne lazite ljude. Necemo se vakcinisati.
LAHKA MU ZEMLJA...
Nova gripa? A nije ono pticja? Al bome nije ni halal. :-)