Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok neko skonta da je pobjegao, pa dok neko potpise papire, pa dok sekretarica faxom posalje papire BH Europolu, pa dok neki nas slunto sve objasni i pojasni, proputova šiptar pola Evrope, jadno da nemoze jadnije ...
Koliko se pise o potjernici i o raspisivanju iste, mogao je Keljmendi da ode i sakrije se gdje god zeli i da organizuje svu logistiku koja mu treba za bijeg, boravak i nastavak \"biznisa\" i ugodnog zivota. Slucajno ili namjerno se o potjernici pise nekoliko dana ???
Normalno da nemaju petlje kad če i njih povuči za sobom ko mu je puštao da radi ovdje slobodno i neometano (naravno uz debelu novčanu naknadu ali to su sitnice kad je kokain u pitanju).
ovi kao da prave auto put a ne jedan pisljivi papir. pravo sporo i neefikasni o ili se boje uglednog biznismena. dobro je da nisu objavili tender za pisanje potjernice
yebo te pablo escobar , kolko je ovaj tip zayeban ! da niko nema petlje da zavrsi ovo oko potjernice.
Pa sta je cekalo tuzilastvo do sada, i sta ceka tuzilastvo i pravosudje bih-e da raspise potjernicu i hapsenje NAJVECE desne ruke ovog mafijasa keljmendija a to je milorad dodik ?
da da predlozeno.... rekoh ja neki dan nikad je nece ni raspisat.... fuj
Pa sta je cekalo tuzilastvo do sada, i sta ceka tuzilastvo i pravosudje bih-e da raspise potjernicu i hapsenje NAJVECE desne ruke ovog mafijasa keljmendija a to je milorad dodik ?
Sto Avaz sad ne objavi da je Naser \"biznismen\" i da je ovo sve izmislila SDA radi izbora
PREDLOZENO??? ??!!!