Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Par dana ranije je A.E imao slican napad nozem u Sarajevskom naselju Aneks,Koja slucajnost 2 puta napad nozem u 4-5 dana.
svi znaju optuživati i osudjivati kad neki maloljetnik nekog prebije ili nanese povredu starijem licu od samog njega, zašto niko ne prokomentariše da li se ta djeca gore zlostavljaju ili da li uprava prima relevantne osobe sposobne da vrše svoju dužnost, taj isti zaštitar je u sobi prebio maloljetnika ,tamo gdje nema kamera i otrčao je pred kamere da se vidi kako njega maloljetnik ganja , djete naivno ne razmišlja, gdje ste sad da se skupite i da kažete stop nasilju nad djecom, najlakše je maloljetnu osobu okriviti za sve, jer su to djeca koja nisu socijalno zaštićena ni sa jedne strane, isto imamo informaciju da u toj ustanovi malodobni A E slovio je za naj vaspitaniju osobu ,nego podržimo dijete a ne psihopatu zaštitara koji je prvi dan došao na posao i rekao da je on tu bog i batina i da će on uspostavljati red i mir i biće kako kaže on!!!!!!! izadjite sad na ulicu i podržite maloljetnog A E i ne dozvolimo siledjijama da provode torturu nad djecom ,dajte svoju podršku STOP NASILJU!!