Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitah u nekim dnevnim novinama da joj je policija ušla u trag, jer je htjela u nekoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji uraditi abortus u aprilu mjesecu, odnosno htjela je abortirati u sedmom mjesecu trudnoće?! Ne znam da li je istina, ali ako jeste... pa za šta je njoj majka služila 21 godinu, kada je ama baš ničemu nije naučila.. I kakva je to majka koja ne primijeti da joj je kćerka u devetom mjesecu trudnoće i to u proljetnim mjesecima.. Sada, umjesto da grli unuka, ona prati kćerku u zatvor. Zasluženo. Jadni mali nedužni beban, preskupo plati primitivizam svoje porodice..
mislim da bi joj prvo trbali jajnike izvadit...............
tko zna sto se prelomilo u njenom mozgu, zasto ako vec nije htjela bebu je nije odnijela u porodiliste i ostavila tamo ili je odnijela nekome na vrata i ostavila zasto je ubila. Razumijem da je mlada i da sigurno nema ni podrsku roditelja ali u svakom slucaju ima izbor a ne ubiti je.
PREDLOZEN PRITVOR? Ja sad ubijem 48483894 ljudi i bacim ih u Miljacku, bit ce mi predlozen pritvor. Šta joj je dijete skrivilo?
"Predlozen pritvor"? Ne bi me cudilo da su predlozili da joj daju stan i socijalu, da moze jos koje roditi, i mozda, ne ubiti...
A ova je nesretnica već bila u medijima nedavno, kada su ona i prijateljica "nestale" pa se pojavile nakon sedmice dana...
Dobro sam ja reko kurvetina,droljetina.De je samo pogledaj,poremecena kurva.
Istu priču vrtite u krug, bez ikakvih novih informacija.
...ako ima roditelje, treba i roditelje uhapsiti jer su oni morali sve ovo znati a nisu prijavili znači bili su saučesnici!
KAKO MENI OVO GLUPO ZVUCI "PREDLOZEN PRITVOR".."NAGODBA SA SUDOM"..."OLAKSAVAJUCA OKOLNOST"... PA ODERITITE KUJI MOTORNOM PILOM I RUKE I NOGE I USI I IZVADITE JEDNO OKO, UREDNO SANIRAJTE RANE I IZBACITE JE PRED VJECNU VATRU NEK JE RAJA POPIŠA I ZADAVI NA KRAJU
Da nije to puno?
Nije...ja bih je još solnom kiselinom polila...mater joj...
Šta imate predlagati? Zatvoriti je i ćao.