Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet manicid? Dokle više će se tolerisati nasilje okrutih žena prema muškarcima? Hocemo zasebne zakone za manicid i strozije kazne, sigurne kuce. Pitam vas dokle vise? Stop manicidu!!!
Sad treba recipročno komentarisati, otkud joj pravo, to je zlostavljanje muškog roda, koliko još poštenog muškog roda će stradati od ruke neuračunljivih ženskih ruku. I muški životi su bitni...
Imal zatvor za zene
Ipak nije ovo isto….nikako se se ne može porediti majčina ljubav sa muškom grubošću. Stara narodna “otac kolac”. Imala je ova žena 100 razloga da ovo uradi. Jadnici je opet muškarac uništio život. Pravda za ovu gospođu!!!!
dokle ćemo više trpiti monstruoznost žena nad muškarcima.
Stop menocid...
gdje su sad protesti dva covjeka ubijena ni kriva ni duzna?
Super, da je ovo musko bila bi nacionalna havarija, ovu kur#u tretirat ko sve ostale tacka.
Žene kad masakriraju i ubijaju muškarcie slabo se ko osvrće na to a kad je kontra digne se sve živo
E i ovo je užas , podjednako kao kad muškarac ubije suprugu,isto treba osuditi,procesuirati i kazniti!