Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sada na scenu stupa advokat omar sa onom poznatom moj klijent je u to vrijeme bio u gradskoj biblioteci i sudija koji ce rec svaka mu cast takva nam omladina treba na slobodi al ipak mjere zabrane da ne cita ernesta hemingveja
@kurtovizija2 komentar dana :) hahaha
najbolji komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma super se predao nakon 5 dana. Sakrio dokaze, usutkao svjedoke, istekao rok za parafinsku i predao se. Sad ce se slucajno i snimak sa nadzorne kamere izgubiti i eto njega opet u ferhadiju po svoj harac. Ko li mu je slijedeca zrtva???
Svi pisete o nekakvom haracu,sta radi,od koga uzima?Objasni mi molim te
Mafijas iz poste kazu da pijeva ko slavuj i ovakvi su u drzavnim firmama kompleksas kapica pa cenera mu treba dat sta treba da rade oni koji su na birou da rafalaju svaki dan .
A onaj postar nek raznosi postu u suknjici po zenici
pa ljudi, nisu Spahovici mexikanski kartel. problem je u steroidasu sto puca kao u kaubojskom filmu. lik ti 5 komada sad pa sad istrese, jer je agresivan od anabolike. drugo, sto se mene tice, mogu se Gec, Spahovic, Serak i ostali krkani izbiti medjusobno, lahka im zemlja. nek samo ostave nevin narod na miru. oni nek se izbiju. Tomo zaglavi u tvorza, eto Benjamina da ga mijenja. Serak u Zenici, drugi ga mijenja.
Sarajlije (pojedini/manjina), kao da zive negdje na divljem zapadu. Idol je Tomislav Spahovic, Izo Spahovic, Adan Serak, i ostali djikani koji se ku*ce gradom. Koji pucaju na sav mah. Koji ranjavaju ponekad, ni krive ni duzne. Gavrilo Princip vam je ostavio dobar utisak. :-)
koliko "pojedinaca/manjine" (Tomin Fan Club) ce mi dati negativni ???
Njih je bilo trojica , a ja i babo sami
upuco svog havera greskom
jest zajebat
Ne sudite dok istraga ne prođe, samo da se ne oduži kao jelena u srbiji :-)
Bog mu dao sve i on poceo mafijati sa poštarima i maminim mezimcima!
ma nista od ovog, jos ce mu dati sestoaprilsku nagradu kao sportskoj nadi u usponu, al super je sto se predao, bar je ustedio gorivo policiji, pošteno brate
Omar-Advokat krimosa,placenika,ubica..fuj!
ko li ce koga guziti u zenici , tomo seraka ili serak tomu, nek jaci pobijedi
Mozda se dogovore da njezno vode ljubav, sve se da diplomatski rijesiti
Nema njemu zime dok je Omar advokat ....
Nema njemu zime dok je Omar advokat ....
Ima nekako pismen izraz lica.