Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa krivoslavac sta se cudite?
tako mlada se udala za tog matorog konja...i treba je nagazit nogama, samo sto je ovaj majmun pretjero
...a jest faca majka mu stara... facer izbo curu nozem..
Kad nije imao sa čim drugim onda je ubo nožem.
Kada sam procitao naslov, odmah sam znao da moze biti samo jedan od ove dvojice: Manijak (navijac zeljezniČ.Mara) ili Srbin (citaj: cet.nik, kja.fir, duš.manin)
Čitate l\' vi, ljudi, tekst do krja? Otkad bi Vekas Mujkić mogao biti pravoslavac??? Jest da su mu to bili djedovi, ili su bili katolici, pa se potur(č)ili, ali znase da jedino po.tu.rč.ad ovako rješavaju stvari kad im ćuna omlohavi...
Pa to znači da su živjeli zajedno, ali nisu legalizovali brak pred matičarem. Po novom zakonu, ako s nekim živiš 3g, imate ista prava kao i ljudi koji su u formalnom braku.
Njon 23, njemu 36 godina !
svako malo ces procitati ... nevjencani suprug ... sta je to? Zasto ne napisete, ono sto ustvari jeste ... momak, decko, he.bac, sponzor itd ... ako je nevjencan, onda i nije suprug
brcko ti po mojim mudima zajedno sa ovim bolesnikom sto je \"ubo\" zenu
ubo je - dobro niste napisali jbo je.
Srbi jeste li ponosni?
Neka te Bog sacuva i oprosti.